Oldal frissítése

Logitech G103 Gaming Keyboard CZ

Kiegészítők a termékhez

Logitech G103 Gaming Keyboard CZ


A Logitech cég új, kedvező árú billenytűzete, amely kulcsfontosságú a tökéletes játékélményhez. A szilárd test gond nélkül képes ellenállni a hőnek még intenzív lövöldözés esetén is. A kényelmes csuklótámasz biztosítja, hogy a kéz még hosszú játék után se fáradjon el. Mivel egyszerre akár hat billentyűt is lenyomhat, a kihagyás elleni védelem (anti-ghosting) arról gondoskodik, hogy soha ne lásson olyan parancsot, amelyet nem adott ki.


Hat programozható G-gomb

A hat programozható G-gomb lehetővé teszi, hogy saját makrókat állítson be a leggyakrabban használt képességek és varázslatok számára. A különböző módok egyedi funkciót és makrókombinációt tesznek elérhetővé gyorsan és megbízhatóan. A G-gomboknak köszönhetően csupán egy kattintásra van a számtalan testre szabható funkció. A Logitech G103 billentyűzettel biztosan nem fordulnak ki az ujjai.

kiemelt kulcsok

kiemelt kulcsok


kényelmes matrac

kényelmes matrac

Koncentrálj a fontos dolgokra

Ne hagyja, hogy véletlen billentyűleütésnek köszönhetően váratlanul és kéretlenül megjelenjen az asztal – a Windows billentyűt egyszerűen, egy gombnyomással letilthatja, hogy ne szakadjon meg a játék. Az ergonómikus forma és levehető csuklótámasz is a maximális felhasználói kényelmet szolgálja.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer

Elrendezés

Lokalizáció Cseh
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Programozható billentyűk

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 47,6 cm (476 mm)
Magasság 2,9 cm (29 mm)
Kód:  MC054m47a
Termékszám:  920-005206_CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05