Oldal frissítése

Logitech G102 Lightsync - fekete

4,6 299 értékelés
12 280 Ft

Logitech G102 Lightsync - fekete

A G102 lightsync gamer egér

RGB háttérvilágítással és gamer érzékelővel
Logitech G102 Lightsync

játssz a maximumon

Egészítsd ki gamer készletedet a Logitech G102 Lightsync vezetékes egérrel, amely RGB háttérvilágítással, 8 000-es maximális DPI-vel bíró optikai gamer érzékelővel és hat gombbal rendelkezik. A LIGHTSYNC technológiával élénk animációk, gamer és multimédiás beállítások közül választhatsz, vagy beprogramozhatod a saját üzemmódodat. Körülbelül 16,8 millió szín áll rendelkezésre.

8 000

MAXIMÁLIS DPI

LIGHTSYNC

RGB VILÁGÍTÁS

KLASSZIKUS

KIALAKÍTÁS

6 GOMB

PROGRAMOZHATÓ

85 GRAMM

TÖMEG

2,1 MÉTER

KÁBEL HOSSZA


Logitech G102 Lightsync

Logitech G102 Lightsync

OPTIMALIZÁLT GAMER ÉRZÉKELŐ

A Logitech G102 Lightsync erőteljes és pontos optikai érzékelővel rendelkezik, amelyet kifejezetten játékra optimalizáltak. Az érzékelő érzékenységét 200 és 8000 DPI között állíthatod be, és kiválaszthatod a preferenciáidnak megfelelő szintet. A Logitech G HUB szoftverrel akár 5 különböző gamer profilt is beprogramozhatsz.

Logitech G102 Lightsync

A G102 LIGHTSYNC A HAGYOMÁNYOS FORMÁKRA TÁMASZKODIK

A Logitech G102 Lightsync gamer egér klasszikus hatgombos kialakítása egyszerre nyújt kényelmet és magabiztosságot, így teljesen a játékra koncentrálhatsz. Az egyes gombok a Logitech G HUB szoftveren keresztül programozhatók és különböző funkciók rendelhetők hozzájuk.

Logitech G102 Lightsync

a logitech egér pontos mechanikai kidolgozása

A Logitech G102 Lightsync egér fő gombjai - a bal és a jobb is exkluzív mechanikus felfüggesztési rendszerrel vannak ellátva, amely fém rugóval növeli az egérgombok lenyomásának konzisztenciáját és csökkenti a kattintáshoz szükséges erőt. Ennek köszönhetően a Logitech G102 gamer egértől egyértelmű és stabil válaszra számíthatsz.

Logitech G102 Lightsync

A LOGITECH G HUB GAMER SZOFTVER

A G102 Lightsync gamer egeret úgy tervezték, hogy bármilyen rendszeren zökkenőmentesen működjön, de ha mégis finomhangolni szeretnéd a vezérlést, letöltheted az ingyenes G HUB szoftvert, amely egyszerű és világos felhasználói felülettel rendelkezik. A Logitech G HUB egy teljes készlet az egér testre szabásához, amely lehetővé teszi a világítás és az érzékenység beállítását és a gombok programozását.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, macOS

Érzékelő

Érzékenység 8 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB
További tulajdonságok Felhasználói profilok

Méret & súly

Szélesség 6,22 cm
Magasság 3,82 cm
Mélység 11,66 cm
Tömeg 85 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG137a4x1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910-005823
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05