Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech G Pro Gaming játékhoz tervezett egér

4,9 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech G Pro Gaming játékhoz tervezett egér

Ha az első helyre pályázol, akkor egy kiváló gaming egérre lesz szükséged. A G Pro játékhoz tervezett egér a Logitech-től nagyszerű választás. Az eSport-játékosok számára kifejlesztett egér a legpontosabb optikai mozgásérzékelővel, a gomboknál korszerű feszítőrendszerrel, valamint beépített memóriával lett felszerelve, ezáltal minden gond nélkül teljesíti a játékutasításokat a számítógépes játékok során. Az egér továbbá strapabíró és alacsony tömegű, amelynek köszönhetően rendkívül gyors és pontos lehetsz a csatamezőn.

Legfontosabb jellemzői

  • eSport-játékosok számára tervezett egér
  • Hihetetlen sebesség, pontosság és válaszidő
  • Csökkentett súly a gyorsabb válaszidőért, szükségtelen ellenállás nélkül
  • 6 programozható gomb + a saját memóriájában tárolt beállítások
  • A feszítőrendszer javítja a gombok válaszadásának egységességét, és segít csökkenteni a jobb és bal gomb lenyomásához szükséges erőt
  • A bal és jobb gombok 20 milliónál több kattintással lettek tesztelve
  • Stílusos RGB háttérvilágítás (16,8 millió szín)

Érzékelő az igényes játékokhoz

Az állandó pixelpontos célzás képes megadni azt az apró előnyt, amely a legmagasabb szintű versenyeknél is meghozhatja a győzelmet. Mindez az egérben elhelyezett PMW3366 érzékelőnek köszönhető, amely hobbi és professzionális játékosok számára egyaránt ajánlott. Az érzékelő nulla simítással, szűréssel vagy gyorsulással rendelkezik a teljes DPI tartományban (200 - 12 000 DPI), ezzel rendkívüli mozgáskövetést és egységes érzékenységet biztosít minden sebességnél.

Kényelmes, tartós és könnyű konstrukció

A Logitech G Pro játékhoz tervezett egér tömege a nagyobb kényelem, stabilitás és érzékenység biztosítása érdekében optimalizálásra került. Az eszköz minden egyes apró darabját szigorú teszteknek vetettek alá, amely garantálja, hogy az egér még a legintenzívebb játékmenetek próbáját is kiállja. A Logitech G Pro egér felülete egy speciális bevonattal lett ellátva, amely javít a tartósságon és a fogáson.  

Problémamentes funkcionalitás

Mivel nem lehetsz mindig biztos abban, hogy bajnokságokon használt számítógépek is rendelkeznek a megfelelő szoftverrel, neked kell konfigurálnod a saját egeredet. A Logitech G Pro játékhoz tervezett egér önálló memóriával rendelkezik, amely eltárolja a DPI beállításokat, a gombok funkcióit, sőt, még a háttérvilágítási konfigurációt is. Készülj fel mindenre a Logitech Gaming Software alkalmazás segítségével!

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,35 cm
Magasság 4 cm
Mélység 12,5 cm
Tömeg 0,08 kg

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer

Érzékelő

Érzékenység 16 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB
További tulajdonságok Felhasználói profilok

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG137a8d
Termékszám:  910-004856
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15