Oldal frissítése

Logitech G Litra Beam LX

70 990 Ft

Logitech G Litra Beam LX

A multimédiás alkotások terén tevékenykedsz vagy a fényképezés a hobbid? Amennyiben ez így van, fontos figyelmet szánni a megfelelő megvilágításnak, amely minden jó minőségű felvétel alapja. A remek Logitech stúdió lámpának köszönhetően számíthatsz rá, hogy mindig optimális körülményeid lesznek az alkotáshoz. Egy 13,5 W maximális teljesítményű vakuval ellátott állandó stúdió lámpáról van szó. Az állandó fényű stúdió lámpa jellegzetessége a folyamatos világítás, így kitűnő választás sötét helyek megvilágítására és forgatásra. Hagyományos négyszögletes alakja garantálja a maximális teljesítményt valamint a fény minden irányú és célzott eloszlását is. Az energiaellátás az elektromos hálózaton keresztül zajlik, így egyszerűen csatlakoztathatod a konnektorhoz. A csomagban USB kábel is a rendelkezésedre áll.

Stúdió lámpa Logitech G Litra Beam LX ...
Stúdió lámpa Logitech G Litra Beam LX ...

A kitűnő Logitech G Litra Beam LX stúdió lámpa alapvető paraméterei

  • Az első osztályú Logitech LED-es stúdió lámpa fényképezéskor minőségi eredményt biztosít
  • Egy 13,5 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról beszélünk
  • Hagyományos négyzet alakja minden irányú és célzott fényeloszlást is garantál
  • Tápellátás: hálózati
  • A stúdió lámpának LED-ek a fényforrásai
  • 2700 és 6500 K közötti széles színhőmérsékleti tartománnyal rendelkezik
  • A fényhatások beállítására RGB színek gazdag skálája áll rendelkezésre
  • A csomagban USB kábel is a rendelkezésedre áll

A minőségi Logitech stúdió lámpa lenyűgöző eredményeket garantál

A minőségi Logitech stúdió lámpa fényének forrásai az energiatakarékos és erős beépített LED-ek. A stúdió lámpa 2700 és 6500 K közötti széles színhőmérsékleti palettával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy válassz a különböző színárnyalatok közül, ezért hozzáigazíthatod a világítást a szükségleteidhez és a környezet hangulatához. Meleg fehér fényt bocsát ki egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárga és narancssárga árnyalatokkal. Hatékony, ha közvetlen napsütésben készítenek vele felvételeket. Hideg fehér fénnyel is rendelkezik, amely a kék árnyalatot idézi meg, és a villám felvillanására emlékeztet. Legtöbbször nappali megvilágításban árnyékban szoktak vele felvételeket készíteni.

Stúdió lámpa Logitech G Litra Beam LX ...
Stúdió lámpa Logitech G Litra Beam LX ...

Adj új töltést a szociális hálóidnak

Ez a LED-es stúdió lámpa a remek Logitech márkától nemcsak a témát világítja meg csúcskategóriásan, hanem az árnyékos helyeket is. A kiegészítő világítás új dimenziót ad a fényképeidnek. Nemcsak a felvétel megvilágítását biztosítja, hanem az RGB színek és a fényhatások használatával stílusos megjelenést is ad neki.

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 13,5 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Négyzetes
Tápellátás Hálózati
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők USB kábel
Tulajdonságok RGB

Színhőmérséklet

Kód:  MH41a001x2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  946-000015
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10