Oldal frissítése

Logitech Circle IP kamera , fekete

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Circle IP kamera , fekete

Az otthoni és egyéb területek védelme érdekében egy jó kamera nagyszerű segítséget jelent. A LOGITECH Circle kamera éjjellátó, valamint a Smart Motion  (intelligens mozgásérzékelés), az intelligens riasztás és a HD felbontás funkciója  lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizhessük az Ön által kiválasztott területeket.

Főbb jellemzők

  • Egyszerű telepítés
  • Éjjellátás, 135 °-os látószög
  • Felbontás akár 1920 × 1080 pixelig
  • Titkosított tárhely a felhőben történő tárolásra
  • Mozgások és személyek észlelése
  • Könnyen hordozható kamera, kis méretekkel

Nem csak az objektum védelmére

A Logitech Circle könnyen telepíthető, bárhol is van szüksége rá. Kicsi és elegáns design. Alkalmas gyermekek, idősek vagy háziállatok tevékenységének megfigyelésére is. A beolvasott adatok tárolása az AES 256 bites, kétrétegű tárolóban egy 24 órás biztonsági funkciót jelent. A titkosított tároló-felhőben tárolt adatok elég hosszú ideig rendelkezésre állnak, és szükség esetén másolhatóak.

Videokonferencia kameraként is szolgál

A praktikus, hordozható kamera használatának másik módja az élő,  kétirányú beszélgetések bonyolítása, az egyre népszerűbb,  különböző típusú, internetes kommunikációs formák segítségével. Szükség esetén a tárhely természetesen bővíthető:  a biztonságos alap (Safe Basic) kétnapos tároláshoz,  a Safe Premium pedig 31-napos adattároláshoz alkalmazható. A kamera egy mikrofonnal és egy hangszóróval van felszerelve.

Egyszerű telepítés és csatlakozás

A kamera teljes beüzemelési módja intuitív és nagyon gyors . Elég a LOGITECH Circle készüléket  a kívánt helyre elhelyezni, megfelelően beirányítani, csatlakoztatni az áramforráshoz (az akkumulátor legfeljebb 12 óráig tart), majd bekapcsolni. Ezt követően le kell tölteni a megfelelő iOS vagy Android vagy táblagép alkalmazást,  és már készen is áll a kamera a használathoz.

 

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész WiFi
Kód:  JS047a1
Termékszám:  961-000394
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20