Oldal frissítése

Logitech F310

4,5 143 értékelés
13 390 Ft

Logitech F310

Gamepad Logitech F310
 

Széleskörű támogatás a játékokhoz

A  joystick a játékkonzolokkal önfeledt órákat biztosít, a vezérlők kialakításának természetes stílusa lehetővé teszi, hogy az egész napot végigjtássza, természetesen ugyanilyen kitűnő lehetőségeket kínál a PC-s játékokhoz is. Az XInput / DirectInput  portoknak köszönhetően az F310 gamepad egyszerűen telepíthető és használható hogy Ön is élvezhesse kedvenc játékait.


 Konzolhoz hasonló gombkiosztás

Az ösztönök a megszokott elrendezés segítségével vezetik majd a kezét a joystick-en, hagyományos kialakításának köszönhetően pedig korlátozás nélkül tud játszani hogy figyelme egy pillanatra se terelődjön el a játékról. Az F310 gamepad-et úgy hozták létre, hogy a vezérlő gombok hasonlítsanak a már a konzolon megszokotthoz, így a hagyományos design úgy illik majd Önhöz, mintha csak a saját kezéhez tervezték volna.

Gamepad Logitech F310
 

Gamepad Logitech F310
 

Testreszabható

Változtassa meg a már meglévő parancsokat, vagy alakítsa át egyszerűen a nem támogatott játékhoz az F310-et a Logitech profilkészítő szoftverével. A gombok és vezérlők teljes mértékben programozhatóak és akár az egér vagy a billentyűzet parancsokat is képesek utánozni.


Gyengéd a kézhez

Élvezze a hosszú és kényelmes játszmákat, a lágy ívek és kontúros gumi megkíméli a csuklóját.

Gamepad Logitech F310
 

Paraméterek

Platform

Platform PC

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB
Kábelhossz 1,8 m

Méretek

Szélesség 79,5 mm
Magasság 167,6 mm
Mélység 201 mm

Tömeg

Súly 300 g

Szín

Szín Fekete, Kék

Felszerelés és funkció

Felszerelés Analóg stick
Gombok száma 10 ×

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  MH211a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  940-000135
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15