Oldal frissítése

Logitech Doodle Skateburger

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Doodle Skateburger

Jen to nejnutnější
 

Nem kell telepíteni

A Logitech Doodle Skateburger nem igényel szoftveres telepítést . Csupán csatlakoztasd a számítógépedhez a nano vevőegységet és már kezdődhet is a szórakozás.  

drótnélküli
 

Vezeték nélküli

A Logitech Doodle Skateburger bemutatja az innovatív vezeték nélküli technológiáját. Az egér egy kis, vezeték nélküli vevőegységgel van ellátva, amely akár 10 méteres távolságból is működőképes, így élvezheted a mozgás szabadságát számítógéphasználat közben is.

Výdrž až 1 rok
 

Egy egész évig kitart

A Logitech Doodle BAE-BEE Blue egér nagyon alacsony fogyasztással rendelkezik. Egyetlen elemcsere akár egy évig is kitart. Természetesen minden egér el van látva egy kikapcsoló gombbal, hogy még több energiát tudj megspórolni.


A legelegánsabb egér a kínálatban

A Logitech Doodle BAE-BEE Blue egyedi designja élénk színekkel és sajátos mintákkal gazdagított. Ennek a stílusos egérnek szó szerint minden centiméterét eredeti design borítja, amellyel kitűnik versenytársai közül. Válassz a lenyűgöző minták közül és szabd személyre a számítógépedet!

Az egyedülálló megjelenés kéz a kézben jár a csúcstechnológiai jellemzőkkel. Az összes standard operációs rendszerrel teljes mértékben kompatibilis, a Linuxot is beleértve.Kompakt és ergonómikus kialakításával tökéletesen a kezedbe illik. Az USB vevőegység igazán miniatűr méretű, az egér pedig csupán egy AA elemmel működik.

Logitech Doodle Skateburger
 
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 5,5 cm
Magasság 3,8 cm
Mélység 9,5 cm
Tömeg 84 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Balkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 12 hónap

Szín

Szín Fehér, Türkiz
Kód:  MG103u3o4
Termékszám:  910-005052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20