Oldal frissítése

Logitech Doodle Champion Coral

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Doodle Champion Coral

Jen to nejnutnější
 

Nem kell telepíteni

A Logitech Doodle Champion Coral nem igényel szoftveres telepítést. Csupán csatlakoztasd a számítógépedhez a nano vevőegységet és már kezdődhet is a szórakozás.  

drótnélküli
 

Vezeték nélküli

A Logitech Doodle Champion Coral bemutatja az innovatív vezeték nélküli technológiáját. Az egér egy kis, vezeték nélküli vevőegységgel van ellátva, amely akár 10 méteres távolságból is működőképes, így élvezheted a mozgás szabadságát számítógéphasználat közben is.

Výdrž až 1 rok
 

Egy egész évig kitart

A Logitech Doodle Champion Coral egér nagyon alacsony fogyasztással rendelkezik. Egyetlen elemcsere akár egy évig is kitart. Természetesen minden egér el van látva egy kikapcsoló gombbal, hogy még több energiát tudj megspórolni.


A legelegánsabb egér a kínálatban

A Logitech Doodle Champion Coral egyedi designja élénk színekkel és sajátos mintákkal gazdagított. Ennek a stílusos egérnek szó szerint minden centiméterét eredeti design borítja, amellyel kitűnik versenytársai közül. Válassz a lenyűgöző minták közül és szabd személyre a számítógépedet!

Az egyedülálló megjelenés kéz a kézben jár a csúcstechnológiai jellemzőkkel. Az összes standard operációs rendszerrel teljes mértékben kompatibilis, a Linuxot is beleértve.Kompakt és ergonómikus kialakításával tökéletesen a kezedbe illik. Az USB vevőegység igazán miniatűr méretű, az egér pedig csupán egy AA elemmel működik.

Logitech Doodle Champion Coral
 
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 5,5 cm
Magasság 3,8 cm
Mélység 9,5 cm
Tömeg 84 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 12 hónap
Kód:  MG103u3o6
Termékszám:  910-005054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20