Oldal frissítése

Logitech Desktop MK120 SK

4,6 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Desktop MK120 SK

kényelmes gépelést
 
 

Kényelmes gépelési élmény

A szabványos kiosztású, funkciógombokkal ellátott billentyűzet lapos billentyűi kellemes élményt biztosítanak. A teljes méretű számbillentyűzetnek köszönhetően minden feladat egyszerűen elvégezhető.

szilárd végrehajtás
 
 

Tartós kialakítás

A billentyűzet vékony, elegáns kialakítása ellenére hihetetlenül erős, tartós konstrukcióval bír, stabilan álló, kitolható lábakkal a maximális kényelemért, és cseppálló védelemmel a folyadékok ellen.

sima futást
 
 

Egyenletes mozgás

A nagy pontosságú, nagy felbontású optikai egér egyenletes mozgással és pontos görgővel segíti a feladatok elvégzésében.


 

Könnyen olvasható billentyűk

A vastagon, élénk színekkel szedett karaktereknek köszönhetően a billentyűzet rendkívül jól olvasható - ideális akár gyengén látók számára is, és a kopásnak is jobban ellenáll.

A billentyűzet összecsukható lábainak hála a dőlésszöge 8 fokban állítható, így bármilyen testhelyzetben kényelmes használható.

Könnyen olvasható billentyűk
 

Ellenáll kisebb bukás
 

Ellenáll a szennyeződésnek

A billentyűzet és az egér hosszú, akár 10 millió karakternyi leütés élettartamot ígér. A karcsú, fekete és szürke kivitelű egér elegáns tervezése és a benne lévő optikai szenzor biztosítja a mindig sima, egyenletes kurzormozgást

A billentyűzet és az egér két USB-csatlakozón keresztül csatlakoztatható Microsoft Windows-t vagy Linuxot futtató számítógépekhez.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai

Elrendezés

Lokalizáció Szlovák
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros széles
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 47 cm (470 mm)
Magasság 23 cm (230 mm)
Kód:  MC048m11
Termékszám:  920-002548
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20