Oldal frissítése

Logitech Desk Mat Studio Series - Lavender

4,8 165 értékelés
6 990 Ft

Logitech Desk Mat Studio Series - Lavender


Logitech Desk Mat Studio sERIES

JELÖLD KI A HATÁROKAT!

Logitech Desk Mat Studio Series

STÍLUSOS ASZTALI ALÁTÉT.

A gyönyörű és kényelmes Logitech Desk Mat Studio Series alátét csúszásmentes aljával és víztaszító felületével teljesen feldobja majd   az íróasztalod. Válaszd a neked tetsző, friss színt, a kellő kényelmet és a megfelelő védelmet, hogy megóvd az asztalod a karcolásoktól! 

FŐBB FUNKCIÓK


Logitech Desk Mat Studio Series

LEGYEN KÉNYELMES A MUNKAVÉGZÉS!

Az asztali alátét mérete 70 × 30 cm, így könnyen elfér majd rajta a billentyűzet és az egér is anélkül, hogy egymást kiszorítanák. A Logitech Desk Mat Studio Series asztali alátét kopásálló anyagból készült, lapos varrással rendelkező élekkel, így kényelmes használatot, stílusos megjelenést és sima, könnyed egérmozgást garantál. 

Logitech Desk Mat Studio Series

A DESK MAT STUDIO SERIES TASZÍTJA A VIZET

A Logitech Desk Mat Studio Series víztaszító felülettel rendelkezik, így ha véletlen folyadék ömlene rá, az nem tesz kárt benne, és könnyen feltörölhető. Puha borítása munka közben kellő kényelmet biztosít, csúszásmentes alja pedig bármilyen felületen stabilan tartja az alátétet, így az garantáltan nem mozdul el.

Logitech Desk Mat Studio Series

KÖRNYEZETBARÁT ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT LOGITECH ALÁTÉT

Az alátét csúszásmentes alja 72%-ban természetes gumiból készült, míg puha, kényelmes, felső borítása és a belső réteg is 100%-ban újrahasznosított poliészter. A Logitech Desk Mat Studio Series alátéttel a PET-palackok új életre kelnek.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 70 cm
Magasság 0,2 cm
Mélység 30 cm
Tömeg 286 g

Termék típusa

Termék típusa Alátét

Típus

Felhasználási mód Irodai

Tulajdonságok

Anyag Szövet
További tulajdonságok Egér és billentyűzet pad, Csúszásgátló alap

Szín

Szín Lila
Kód:  MG199k3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  956-000054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05