Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech Craft US

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Craft US

 
Logitech CRAFT US

billentyűzet kreatív vezérléssel.

Logitech Craft

billentyűzet forradalmi GÖRGŐVEL.

A Logitech Craft stílusos vezeték nélküli QWERTY billentyűzete piacvezető gépelést kínál, a sokoldalú görgőnek köszönhetően pedig egyetlen érintéssel beállíthatod az alkalmazásod különleges funkcióit. Klasszikus amerikai kiosztású billentyűzet, amely három programozható gombot és egy multimédia gombot kínál a hangerő, a fényerő és a zenelejátszás gyors szabályozásához.

FŐ FUNKCIÓ

 

EGYEDI BILLENTYŰZET

A Logitech Craft billentyűzet első pillantásra lenyűgöz a sík dizájnjával és az alumínium elemekkel díszített fekete megjelenésével.

Logitech Craft

KREATÍV GÖRGŐ

Dolgozz mindig hatékonyan a különleges görgő segítségével. Ez a görgő alkalmazkodik az általad használt alkalmazáshoz, könnyű és azonnali hozzáférést nyújt az egyes funkciókhoz. A funkciók megtekintéséhez csak érintsd meg a görgőt, koppints a váltáshoz, vagy görgess a kiválasztott érték megváltoztatásához. A görgőt használhatod folyamatos mozgatással vagy egyenkénti görgetéssel is. Csak rajtad múlik, hogy mit részesítesz előnyben.

Logitech Craft

SZÁMOS ALKALMAZÁSSAL KOMPATIBILIS

A görgőt használhatod például a fényerő szabályozásához az Adobe Photoshop CC alkalmazásban, a vonal vastagságának megváltoztatásához az Adobe Illustrator CC, platformon, a fényképeid szerkesztéséhez az Adobe Illustrator CC app-ban és még sok másra. A Windows felhasználók örömmel fogadják majd a Microsoft PowerPoint felületén a szöveg nagyításához vagy a Microsoft Excel-ben a gyors táblázatkészítéshez.

LOGITECH CRAFT US

IRÁNYÍTS TÖBB ESZKÖZT EGYSZERRE

A Logitech Craft billentyűzet segítségével kényelmesen válthatsz három különböző eszköz között egyetlen gombnyomással. Amennyiben az egered támogatja a Flow funkciót, akkor irányíthatod az eszközök közötti adatátvitelt is. A kettős kiosztású billentyűzet kompatibilis a Windows és a Mac rendszerekkel. Ennek köszönhetően a Craft billentyűzet mindenki számára hasznos lehet, függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszert kedvelik.


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai
Billentyűzet formátum Standard - 100%
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Dinamikus, Programozható

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 43 cm (430 mm)
Magasság 3,2 cm (32 mm)
Mélység 14,9 cm (149 mm)

Tömeg

Tömeg 960 g
Kód:  MC050c22f
Termékszám:  920-008504
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05