Oldal frissítése

Logitech ConferenceCam Group

2,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
344 490 Ft

Logitech ConferenceCam Group

 
Logitech ConferenceCam GROUP

a tökéletes megoldás A tárgyalótermekhez.

Logitech ConferenceCam Group

A VIDEÓKONFERENCIA Könnyű és gyors.

Képzelj el egy olyan online konferenciabeszélgetést, ahol minden tag látható és hallható is. Pontosan ezt kínálja a Logitech ConferenceCam Group webkamera a tökéletesen éles képminőséggel és az egyedi kialakítású kettős kihangosítóval.

FŐ FUNKCIÓ

 

A legnagyobb helyiségekben is megállja a helyét 

A Logitech ConferenceCam Group webkamera ideális a közepes és a nagy videókonferenciák lebonyolítására. Amennyiben nagy helyiségről vagy létszámról van szó, az opcionálisan meghosszabbítható mikrofonok 8,5 méteres tartományban növelik meg a hang érzékelését.

Logitech ConferenceCam Group

EGYSZERŰ CSATLAKOZÁS

Egyszerűen csak csatlakoztasd a ConferenceCam Group webkamerát a számítógéphez vagy a laptophoz a konferenciateremben az USB segítségével és nincs is több teendőd. Az audiohívások lebonyolításához párosítsd a kihangosítót a Bluetooth kapcsolat segítségével a mobiltelefonoddal.

Logitech ConferenceCam Group

KIBŐVÍTETT LÁTÓTERÜLET

Fókuszálj a beszélő személyre, konkrét dokumentumokra vagy a kivetített prezentációra a mechanikus 260°-os forgás és a 130°-os döntés segítségével. Mindezt Full HD minőségben 30 fps sebességgel élvezheted. A kamera Skype for Business minősítéssel rendelkezik és kompatibilis a Teams platformmal is.

Logitech ConferenceCam Group

IDEÁLIS FELBONTÁS

A Logitech ConferenceCam Group kamera motorizált forgás funkcióval és dönthetőséggel gondoskodik a közepes és nagy méretű konferenciatermek lefedéséről, így teljes mértékben, faltól-falig padlótól a plafonig készíti a felvételt.

Logitech ConferenceCam Group

KÖNNYEN MŰKÖDIK

A kihangosító praktikus blokkal érkezik a kézi távirányítás, az LCD állapotkijelzés és az érintőgombok használatához, utóbbival olyan funkciók érhetők el, mint a némítás, hangerőszabályozás, kamera elmozdítása és még sok más. A csomagban található egy távirányító is.


Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Autofókusz
Betekintési szög 90 °

Méret & súly

Szélesség 13,3 cm
Magasság 17 cm
Mélység 13,8 cm
Tömeg 585 g

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Szabadon álló
Kód:  JS046a3a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  960-001057
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10