Oldal frissítése

Logitech Circle View

4,5 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Logitech Circle View

A(z) Logitech Circle View az egyik legjobb módja annak, hogy vigyázzunk vagyonunkra. Ez a kül- és beltérben is használható kamera jó minőségű felvételeket készít 1920 × 1080 px max. felbontásának köszönhetően. A lencse felvételi szöge 180°. A(z) Logitech Circle View éjjeli üzemmódban is készít felvételeket, tehát megszakítás nélkül működik. Maximális éjjellátási távolsága 4,5m.

IP kamera Logitech Circle View Alulnézet
IP kamera Logitech Circle View Jellemzők/technológia

A(z) Logitech Circle View kamera lényegesebb tulajdonságai

  • Interfész: WiFi
  • 180° felvételi szög
  • Az IP kamera mozgásérzékelővel is rendelkezik
  • Az éjjellátás max. távolsága 4,5m
  • Kül- és beltéri használatra is kiváló
  • A tápellátása adapter segítségével történik
  • WiFi-s kapcsolódás

A(z) Logitech Circle View csatlakoztathatósága

A kamera tápellátásáról hálózati adapter gondoskodik. Az integrált WiFi modul segítségével gond nélkül csatlakoztatható a hálózathoz. Ez a modell kompatibilis a(z) Apple HomeKit okosotthon rendszerekkel.

IP kamera Logitech Circle View Jellemzők/technológia
IP kamera Logitech Circle View Jellemzők/technológia

A(z) Logitech kamerájának egyéb funkciói

A(z) Logitech Circle View hang-érzékelővel és mozgásérzékelővel is rendelkezik, amely automatikusan bekapcsolja a rögzítést ha aktivitást észlel. Minden fénykép és videofelvétel rögzíthető adatfelhőbe is, így később bárhonnan lekérdezhető. A kamera mikrofonnal és hangfallal is fel van szerelve, ebből adódóan hangfelvételek készítéséhez és kommunikációhoz egyaránt használható.

Kód:  MH41a001a
Termékszám:  961-000490
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05