Oldal frissítése

Logitech Circle 2 Wired

67 390 Ft
53 060 Ft áfa nélkül

Logitech Circle 2 Wired

A Logitech vállalat büszkén mutatja be a Circle 2 névre keresztelt, vezetékes biztonsági kameráját. A Circle 2 IP kamera vízálló vázának, 1080p HD felbontásának, 180 fokos látószögének és éjjellátó üzemmódjának köszönhetően kültéri és beltéri megfigyelésre egyaránt alkalmas. A Logi Circle alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan kiváló minőségben követheti nyomon, hogy mi folyik a kamerával megfigyelt területen. A Circle 2 szinte bárhova tökéletesen illeszkedik. A kamera tartozékokkal könnyen bővíthető, ennek köszönhetően könnyen csatolhatsz hozzá kameraállványt, melyet akár az ablakba is felszerelhetsz. A kamerához vásárolhatsz újratölthető akkumulátort, és az időjárás viszontagságainak ellenálló hosszabbító kábelt is. A Logitech ezen termékét úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, az esőnek, a hónak, a fagynak és a melegnek is. Hihetetlenül széles, 180 fokos látószöge tesz arról, hogy ne maradj le semmiről, ami a kamerával megfigyelt területen történik.

A Circle 2 IP kamera főbb jellemzői

  • vezetékes biztonsági kamera
  • 1080p HD minőségben történő közvetítés
  • az éjellátó üzemmódnak köszönhetően sötétben is kiváló felvételeket készít
  • vízálló
  • intelligens figyelmeztetések
  • 180°-os látószög
  • az akkumulátor élettartama akár 3 hónap
  • beépített mikrofon és hangszóró teszi lehetővé kommunikációt
  • Circle Safe előfizetés, mely két részre osztható: Circle Safe Basic, Circle Safe Premium
  • Kompatibilis a Google asszisztenssel

Intelligens értesítések és az események fejlett szűrése

Függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz értesítéseket kaphatsz arról, hogy mi folyik a kamerával megfigyelt területen. Az értesítések figyelmeztetnek a kamerával megfigyelt területen történő mozgásokra, emberekre. Lehetséges beállítani a kamera érzékenységét is. Az események fejlett szűrése lehetővé teszi, hogy könnyen magtaláld, és gyorsan lejátszhasd a fontos eseményeket rögzítő felvételeket.

A Circle Safe előfizetés és annak lehetőségei

A Logitech vállalat honlapján lehetőséged van kétféle csomagot vásárolni a Circle 2 kamerához. Minden megvásárolt Circle 2 kamerához automatikusan a Circle Free csomag jár, ami azt jelenti, hogy a kamera által rögzített adatok a rögzítéstől számított 24 óráig kerülnek tárolásra. Az előfizetés első fajtája a Circle Safe Basic, ami lehetővé teszi az adatok tárolását a rögzítéstől számított 14 napig. A második lehetőség a Circle Safe Premium, ami azon kívül, hogy a rögzítéstől számított 31 napig ad lehetőséget az adatok tárolására, további három funkciót is kínál.

A Circle Safe Premium előfizetés funkciói

A Circle Safe Premium első funkciója a személyek felismerése, mely lehetővé teszi az érzékelő számára, hogy különbséget tegyen az ember és pl. egy háziállat között. Ha személyek jelenlétét érzékeli, értesítést küld. A következő funkció a megfigyelés területének kijelölése. A Circle 2 értesítést küld, ha az általad kijelölt területen mozgást érzékel, ez lehet pl. a bejárati ajtó, az ablakok környéke vagy akár a garázs is. Az előfizetési csomag harmadik funkciójának, az események intelligens szűrésének köszönhetően pedig dönthetsz arról, hogy miről és milyen gyakran kapj értesítéseket.

4,6
16 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Kapcsolódás

Kompatibilitás Apple HomeKit
Tápellátás Hálózati

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi
Kód:  MH41a001
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  961-000419
WEB15