Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech BRIO 4K

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech BRIO 4K

Ultra HD 4K rozlišení

Rögzít minden részletet

A Logitech Webcam BRIO lehetővé teszi, hogy a konferenciahívást egy professzionális minőségű képvilággal tegye meg, de emellett a a kamera kényelmes eszköz a streaminghez vagy a videofelvétel készítéséhez is. A fényképezést egy ultra-nagy, 4K felbontású, ötszörös digitális zoommal és RightLight technológiával rendelkező HDR 3, biztosítja. így a képminőség valóban felülmúlhatatlan és kifogásolhatatlan, még a gyenge fényviszonyok között is.


Minden helyzetben az élen jár

A Logitech BRIO képes akár nagyfelbontású 4K Ultra HD minőségben 30 fps képkockasebességgel felvétel készíteni, illetve lehetséges a full HD 1080p 30/60 fps-el is. Ezek az értékek biztosítják a kristálytiszta és részletgazdag képeket minden helyzetben. 


Minőségi felvétel még a kedvezőtlen körülmények között is

A kamera kiváló minőségű felvételeket garantál még gyenge fényviszonyok mellett is. A gyenge fényviszonyok kiküszöbölésére a Logitech számos fejlett RightLight 3 technológiával rendelkezik, nagy dinamikatartománnyal (HDR), amely biztosítja az optimális feltételeket a legjobb láthatóság érdekében.


Tökéletes biztonság

Nincs több bonyolult jelszavas belépés, most már elég, ha belenéz a kamera lencséjébe ahhoz, hogy azonosítsa magát. A BRIO kamera infravörös érzékeléssel van felszerelve, amely a Windows Hello hitelesített arcfelismerő szoftvere, amely tökéletes védelmet biztosít a jogosulatlan hozzáférés ellen a biztosítani információk védelmére.


Teljes kontroll

A BRIO kamera úttörő technológiája minimalizálja a környezeti és a vizuális zajt. Több változatban használja a látóteret, így mindig világos és torzításmentes képet kap.Ezen felül, ráközelíthet a fontos tárgyakra a digitális zoom segítségével.

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás 4K (4096 × 2160 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Háttérzaj csökkentése, Autofókusz, Gyenge-megvilágítottság korrekció, Optikai zoom
Betekintési szög 90 °

Méret & súly

Szélesség 10,2 cm
Magasság 2,7 cm
Mélység 2,7 cm
Tömeg 0,06 kg

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS
Kód:  JS038b2
Termékszám:  960-001106
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05