Oldal frissítése

Logitech Brio 100, Graphite

3,5 2 értékelés
18 020 Ft

Logitech Brio 100, Graphite

Logitech Brio 100

szemet gyönyörködtető design. tiszta kép.

Logitech Brio 100

Full hd felbontás. Tökéletes kompatibilitás.

A Logitech Brio 100 webkamerával jobb kép- és hangminőséget érhetsz el a videokonferenciákhoz. Ez a beépített mikrofonnak, a Full HD felbontásnak és az automatikus fénykiegyenlítésnek köszönhető - így a videokonferenciák során a legjobb fényben mutathatod meg magad. Imádni fogod a széles körű, platformok közötti kompatibilitást vagy a beépített objektívreteszt is, amely gondoskodik a magánszférád biztonságáról. A Logitech Brio 100 webkamera további erénye, hogy tanúsítottan karbonsemleges.

FŐ FUNKCIÓK

Logitech Brio 100

AUTOMATIKUS FÉNYEGYENSÚLY

A speciális, 4 elemű lencse tükröződésgátló bevonattal és 30 képkocka/másodperc sebességű Full HD felbontással garantálja az éles képeket. A Logitech Brio 100 RightLight 2 Auto Light Balance funkcióval is rendelkezik, amely a természetes hatás érdekében automatikusan kiegyensúlyozza a fényerőt, beállítja a kontrasztot és kompenzálja a nehéz fényviszonyokat.

Logitech Brio 100

A LOGITECH BRIO 100 A HANGZÁS TERÉN SEM OKOZ CSALÓDÁST

A beépített, akár 1 méteres hatótávolságú, minden irányban működő mikrofon biztosítja, hogy videokonferenciák során tökéletesen hallható legyen a hangod. A Logitech Brio 100 webkamerát egy mechanikus retesszel is felvértezték, amely lehetővé teszi a lencse teljes letakarását, így biztosítva a magánszférád védelmét.

Logitech Brio 100

PLUG AND PLAY TELEPÍTÉS

Csatlakoztasd a Logitech Brio 100 kamerát a számítógéphez egy 1,5 méteres USB-A kábel segítségével! A konzol pedig lehetővé teszi a monitor széléhez való egyszerű rögzítést. A Plug and Play telepítésnek köszönhetően csak csatlakoztasd a webkamerát egy szabad USB-porthoz, és semmi mással nem kell foglalkoznod! Minden illesztőprogram telepítése automatikusan megtörténik. A Logitech Brio 100 webkamerát LED-es működésjelzővel is ellátták.

Logitech Brio 100

A KAMERÁT A SAJÁT IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTHATOD

A Logitech Brio 100 a Microsoft Teams, a Zoom, a Google Meet és más szolgáltatásokkal is kompatibilis Windows, macOS és ChromeOS rendszereken. A webkamerát a praktikus Logi Options+ alkalmazással testre is szabhatod.

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)
Fotók felbontása akár 2 Mpx

Tulajdonságok

Jellemzők Beépített mikrofon
Betekintési szög 58 °

Méret & súly

Szélesség 7,29 cm
Magasság 3,19 cm
Mélység 6,66 cm
Tömeg 75 g

Szín

Szín Grafit

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Klippes
Kód:  JS038b3c1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  960-001585
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05