Oldal frissítése

Logitech BLOK iPad mini ütésálló védőtok - türkiz

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Logitech BLOK iPad mini ütésálló védőtok - türkiz

Mindannyian ismerjük az érzést. Keresünk valamit, vagy csak éppen nyújtozkodunk, és az értékes iPad pedig leesik.  A BLOCK védőtok ezekben a helyzetekben tökéletes védelmet nyújt a készüléknek, így többé nem kell érte imádkoznia. Ez a tok pontosan az ilyen helyzetekre lett tervezve. Az egyedülálló polimerikus szerkezete és a szögletes sarkok 180cm-ről történő ütközést is elnyelnek.

Kryt Logitech BLOK Protective Shell
 
 

A két modern szín és az elegáns design kiváló összekötő kapocs ezzel a csúcskategóriás készülékkel. Minden csatlakozó hozzáférhető, a tok egyáltalán nem gátolja funkciójukat. A készletben egy védő fóliát is kap, hogy képernyőjét is megvédje a karcolásoktól.

vízálló
 

Vízálló

A kiömlött folyadék nem fog ártani tabletjének.

Könnyű hozzáférés az összes csatlakozó
 

Könnyű hozzáférés az összes csatlakozóhoz

A védőtok eredeti design-ja nem korlátozza a tabletet müködésében, így minden csatlakozójához tökéletesen hozzá lehet férni.

szögletes sarkok
 

Szögletes sarkok

Balesetek igenis történnek. A BLOK védőtok megvédi tabletjét polimerikus szerkezetével. A szögletes sarkok elnyelik az ütközés a becsapódás erejét, így nem kell többé aggódnia a iPad-jéért.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Anyag Gumi
Kód:  MC059a1b
Termékszám:  939-001268
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20