Oldal frissítése

Little Tikes Walker

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes Walker

Little Tikes Walker világos színű járóka, amely alkalmas az összes gyermek 6 hónapos kortól. Ez az egyedülálló Walker készült rendkívül tartós műanyagból készült, levehető kerekek, amelyek lehetővé teszik, hogy játsszon vele a földre. A kerekek sebessége szabályozható, támogató első bizonytalan lépéseit. Walker A gyerekek jól érzik magukat és segítenek nekik a stabilitást az első kísérlet, hogy gyalog utánzata a felnőttek.

Walker akkumulátorról miatt, amelyek szerepet játszhatnak vagy bocsátanak más hangok. Hanghatások csak mechanikus lépegetők járóka vagy indukált mozgás a baba tehet.


specifikációk:
A termék alkalmas gyermekek 6 hónapos kortól.
Méretek: 40 x 46 x 43 cm
 

Kód:  ZI114k
Termékszám:  0050743619588

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15