Oldal frissítése

Little Tikes autópálya vasúti pályával

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes autópálya vasúti pályával

Talán minden fickó legnépszerűbb játékai az autók és az egyéb közlekedési eszközök. A Little Tikes autópálya vonatokkal és alagutakkal sok vidám kaland élvezetét nyújtja. A gyönyörűen színezett, összecsukható készlet kombinálja a játékot az úton, a sínen és még a levegőben is. 44 darab tartozékot tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Így a készlet gyorsan és könnyen összerakható, és könnyen szét is szedhető, amikor el kell pakolni a játékot. Az összes alkatrész kerekített élei garantálják a gyermekek biztonságát a játék közben.

A Little Tikes autópálya vasúti sinekkel legfontosabb jellemzői

  • Pályák az autóknak és a vonatoknak
  • Gyönyörű, színes összerakható készlet
  • A közúti, vasúti és légiszállítás kombinációja
  • 44 alkatrész tartozékokkal
  • Egyszerű összetétel és elrendezés
  • Kerekített élek a nagyobb biztonság érdekében

Gazdag tartozékok

A készletben található egy magas hegycsúcs, összefonódott alagutakkal és leszállóhelyekkel, titkos csúszdákkal, egy nyitható híddal, 11 elemmel az útépítéshez, 20 elemmel a vasút kiépítéséhez és 2 elemmel a vasúti átjáróhoz, sorompókkal. Van hozzá 3 vicces figura és 5 jármű, például autó, helikopter, mozdony és két vasúti kocsi. A játék műanyagból készült, és alkalmas  a gyermekeknek 18 hónapos kortól. Szerezz örömet gyermekeidnek, és vedd meg nekik ezt a gyönyörű Little Tikes pályát az autókhoz és a vonatokhoz, amellyel hosszú ideig fognak élvezettel játszani!
További információk:
Méretek:
71 × 21 × 42 cm
Alkatrészek száma:
44

Kód:  HRAif7254
Termékszám:  0050743004254

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20