Oldal frissítése

Little Tikes 4 az 1-ben Sport rózsaszín-fehér

Little Tikes 4 az 1-ben Sport rózsaszín-fehér

Olyan járművet szeretnél venni a kisgyermeked számára, amelyet soha nem fog kinőni? Akkor válaszd a rózsaszín-fehér színű Little Tikes Sport triciklit, amely a gyermekeddel együtt növekszik - hiszen a járművet a gyerkőc korához és képességeihez igazíthatod. A tricikli egyaránt alkalmas a tipegőknek és az önállóan bicikliző gyerkőcöknek. A tricikli egy magasságban állítható vezetőfogantyúval rendelkezik a hátulján. Ezt eltávolíthatod, csak úgy mint a napellenzőt, amely a káros UV sugárzás 95%-át kiszűri. Emellett a tricikli ötpontos biztonsági övvel és egy eltávolítható biztonsági korláttal büszkélkedhet. A Little Tikes tricikli tárolóhelyet is kínál a gyerkőcök és a szülők számára.

A Little Tikes 4 az 1-ben Sport tricikli főbb jellemzői

  • A triciklit 4 fázisban állíthatod a gyermek korának megfelelően
  • Sok eltávolítható elemmel
  • Véd a káros UV sugárzástól
  • A vezetőfogantyú segítségével teljes mértékben irányíthatod a gyermeket a járművel
  • A Little Tikes Sport tricikli nagy tárolóhelyet biztosít az utazáshoz szükséges holmiknak
  • Praktikus palacktartóval

4 szint a gyermekek képességeihez

A gyermekek 9 hónapos kortól használhatják a triciklit. Ebben a fejlődési korban a szülők irányítják a járművet a vezetőfogantyú segítségével, a kicsik pedig a lábtartón pihentethetik a lábukat. A második szakasz, amely 12 hónapos kortól kezdődik, lehetőséget biztosít a gyerkőcöknek arra, hogy a szülők irányítása alatt, pedálozva használják a triciklit. 18 hónapos kortól a gyerekek már kipróbálhatják a kormánykereket, így önállóan fordulhatnak meg a járművel, természetesen még mindig a szüleik segítségével. 36 hónapos korban a vezetőfogantyú teljesen eltávolítható, a gyerkőcök pedig a szüleik felügyelete alatt, azonban akár teljesen önállóan használhatják a triciklit.

Hely a játékok számára

A tricikli csendes és szilárd kerekekkel büszkélkedhet. A gyermek lába biztosan nem csúszik le a csúszásmentes kialakítású pedálokról. Az ülés párnázott, négy különböző pozícióban állíthatod be a gyermek korának kényelméért. A hátsó műanyag tárolódobozban elhelyezheted a kicsik kedvenc játékait. A vezetőfogantyún található egy, a tricikli színével megegyező táska is szülők holmijainak tárolására. Egy palacktartó is a rendelkezésedre áll. A tricikli számos eltávolítható és testre szabható elemmel biztosítja a teljes mértékben kényelmes és biztonságos utazást a gyermekeknek 9 hónapos kortól.

Szín:
Rózsaszín-fehér

Maximális tricikli teherbírás:
23 kg

A kosár maximális teherbírása:
2 kg

Méretek:
112 × 50 × 99 cm


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,75 éves kortól

Jellemzők és felszereltség

Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kivitel Háromkerekű

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAif12792
Termékszám:  50743634369

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10