Oldal frissítése

Little Big Planet 3 - PS4, PS5

4,5 64 értékelés
Leárazás -49 %
3 290 Ft 6 490 Ft

Little Big Planet 3 - PS4, PS5

Az híres Little Big Planet sorozat, amely kizárólag a Sony PlayStation konzolra készült, visszatért a harmadik részével. Vajon a készítők új ötletekkel és új játékmenettel álltak elő? Nem váratunk sokáig a válasszal, hiszen az első felmérésekből is kiderült, hogy ez egy igen addiktív és ütős játék!

 

Szórakozás akár több ember számára egyidőben

Az egyedülálló képességeit használva Sackboy és új barátai - Toggle, OddSock és Swoop - felfedezik az Imagisphere minden zegét-zugát, továbbá feltárják a Bunkum bolygó rejtélyeit is. Ebben az epizódban mindenképp ki kell próbálnod a kooperatív módot, amelyet akár négy játékossal használhatsz, mert a hihetetlen élményt nem is lehet összehasonlítani más játékok multiplayer módjával!
Csak tökéletesen összehangolt csapatmunkával lehet túljutni a rendkívül bonyolult csapdákon és az erős ellenfeleken. Az egyes szintek meglehetősen elágazóak és bonyolultak, és számos izgalmas helyzetben találhatjátok magatokat. Csábító lehet a játék újrajátszása is annak érdekében, hogy a játékosok összegyűjtsenek annyi bónuszt, amennyit csak lehet. A történetet követve a karakterek új trükköket tanulhatnak, így most olyan helyekre juthattok el, amelyekről ezelőtt még nem is álmodhattatok!
A játéksorozat veteránjai imádni fogják a pályaszerkeztő jelenlétét, amely nagyon összetett, de mégis könnyen kezelhető program. Milliónyi lehetőségből lehet választani, annak köszönhetően, hogy a Little Big Planet 3 kompatibilis a korábbi verziókkal is.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Árkád, Gyerekeknek, Logikai

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2014
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges
Exkluzivitás Playstation 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX119
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS719414476
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15