Oldal frissítése

Litter Robot III

4,2 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Litter Robot III

Öntisztító WC macskáknak

A macskák számára kifejlesztett Litter Robot III öntisztító WC egy speciális automatizált mechanizmust használ, amely a szennyezett almot külön dobozba helyezi át. Amikor a doboz megtelt, egyszerűen kiveheted, új zsákot helyezhetsz bele és kidobhatod a régit. Hatékonyan előzheted meg vele a kellemetlen szagokat és a baktériumok elterjedését otthonodban. A tápellátást egy 12VDC akkumulátor biztosítja, de a WC közvetlenül is csatlakoztatható a hálózathoz.


Az Litter Robot III öntisztító WC legfontosabb jellemzői

  • Megkönnyíti a macska ürülék tisztítását
  • A szennyezett alom egy külön tárolóba kerül
  • Nem érintkezel a nem higiénikus hulladékokkal
  • Egyszerű működtetés
  • Két üzemmód (akkumulátor/táp)
  • Ideális mindenféle csomós macskaalomhoz
  • Világítás a sötétben
  • Energiatakarékos üzemmód
  • Minimum 2,5 kg-os cicák számára ideális

100%-ban ökológiai higiénia szagok nélkül

A súlyérzékelő rögzíti a cica tevékenységét, és automatikusan elindítja a  ciklust, amikor cicád elhagyja a WC-t. A szennyezett almot egy speciális szitán választja el a tiszta alomtól, és a szennyeződést a csatornán keresztül a hulladéktárolóba teszi. Természetes karbonit szűrővel rendelkezik, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és baktériumokat. Ennek köszönhetően a WC környéke kellemetlen szagoktól valamint szennyeződéstől mentes, és tiszta lesz.


Egyszerű vezérlés

A WC-talapzaton egy felhasználóbarát vezérlőpanelt találsz, amely a készülék összes funkciójának vezérlésére szolgál. A LED megvilágítás tökéletesen áttekinthetővé teszi a WC állapotát. A Litter Robot III kellemes kék fényű LED világítással rendelkezik annak érdekében, hogy a macskák könnyebben és szívesebben használhassák sötétben.



Kód:  LRB001a
Termékszám:  P11984
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05