Oldal frissítése

LINTEO BABY Nedves törlőkendő PURE AND FRESH 80 db

4,8 66 értékelés
Szuper ár
790 Ft

LINTEO BABY Nedves törlőkendő PURE AND FRESH 80 db

Finom és
gyengéd

Mindent a
babákért

Linteo Baby s aloe vera
Linteo Baby s aloe vera

Linteo Baby nedves törlőkendő aloe verával

A minőségi és megbízható cseh márka, a Linteo puha baba nedves törlőkendőt hoz el számodra, aloe verával. A törlőkendők ápolják a gyermekek bőrét és megvédik a sebek kialakulásától. Ápoló tejjel áztatták be, amelyet aloe vera kivonatokkal gazdagítottak, így a baba bőre nemcsak megtisztul, hanem tökéletesen puha is lesz. A bőrgyógyászatilag tesztelt törlőkendők használata semmilyen módon nem zavarja a gyermekek bőrének természetes pH-értékét, hiszen alkoholmentesek. Ne felejtsd el megfelelően lezárni a Linteo Baby aloe verás törlőkendő csomagolását, amely megakadályozza, hogyidőelőtt kiszáradjon. Soha ne dobd a használt törlőkendőket a WC-be.
A Linteo Baby nedves törlőkendő összetevői:  Aqua, Coco Glucoside, Caprylyl Capryl Glucoside, Glycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Parfum, Panthenol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Dimethicone, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid

A Linteo Baby Aloe verás nedves törlőkendő előnyei

Linteo Baby

Aloe vera tartalom

A Linteo Baby nedves törlőkendők aloe verát tartalmaznak, amely megakadályozzák a bőrirritációt és a dermatitist. Ezért a gyermekek higiéniai termékek egyik leghatékonyabb összetevője. Az aloe vera sok A- és E-vitamint is tartalmaz, amelyek segítenek a bőr regenerálásában.

Linteo Baby s aloe vera

A nedves törlőkendők természetes pH-értékkel rendelkeznek

Az Aloe verával ellátott Linteo baba törlőkendők nem tartalmaznak alkoholt, ezért nem zavarják a gyermekek bőrének természetes pH-ját. A Linteo Baby törlőkendőkkel finoman tisztíthatod meg babád.

Linteo Baby

A Linteo Baby biztonságot nyújt a babák számára

Minden Linteo Baby termék bőrgyógyászatilag tesztelt és garantálja a teljes biztonságot. Gond nélkül felhasználhatók az újszülöttek és a nagyon érzékeny bőrű, bőrgyógyászati problémákra hajlamos gyermekek mindennapi higiéniájához is.

Linteo Baby

A Linteo Baby márkáról

A Linteo Baby kozmetikumok mindegyikét Csehországban gyártják, ahonnan maga a Linteo márka is származik. A Linteo Baby kozmetikumokat szeretettel hoztuk létre minden gondoskodó anya ás babája számára. Nagyon fontos, hogy a baba elégedett és boldog legyen, ezért a Linteo Baby folyamatosan bővíti gyermek kozmetikumainak kínálatát.

Gyártó és szállító: Melitrade a.s


Paraméterek

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Alkoholmentes, Hipoallergén, Növényi kivonatokkal

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Gyerek

Darabszám

Darabszám 80 db

Illatanyag

Illat Illatosított

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  BABY7268
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594008876580

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20