Oldal frissítése

LINTEO Baby AQUA Sensitive 48 db

4,0 3 értékelés
Szuper ár
790 Ft

LINTEO Baby AQUA Sensitive 48 db

Nedves
törlőkendők

Mindent a
babákért

Linteo Baby AQUA Sensitive
LINTEO Baby AQUA Sensitive

Linteo Baby AQUA Sensitive 48 db nedves törlőkendő

A Linteo Baby természetes baba törlőkendők nem hiányozhatnak a babafelszerelésből. A Linteo BABY AQUA baba nedves törlőkendők nem tartalmaznak parfümöket és alkoholt, ennek köszönhetően érzékeny bőrre is alkalmasak. Hatékonyan tisztítják a bőrt, és nem zavarják annak természetes védőgátját. Tisztított víz tartalmának (99%) köszönhetően a bőr gyönyörűen puha és rugalmas lesz. A törlőkendőket dermatológiailag tesztelték.
A Linteo Baby AQUA Sensitive nedves törlőkendő összetevői: 99% tisztított víz, viszkóz + poliészter

A Linteo Baby AQUA Sensitive 48 db nedves törlőkendők előnyei

Linteo Baby AQUA Sensitive

Linteo Baby AQUA Sensitive nedves törlőkendők

A Linteo Baby törlőkendőkben található magas vízarány nemcsak a maximális tisztaságot, hanem a bőr szükséges hidratáltságát is biztosítja. A törlőkendőkben nem található parfüm vagy alkohol. A Linteo Baby AQUA Sensitive 99%-ban tisztított vizet tartalmaz.

Linteo Baby AQUA Sensitive

A Linteo Baby törlőkendők megfelelő higiéniát biztosítanak

Az alapos higiénia valóban fontos a gyermekek egészsége szempontjából. A Linteo Baby AQUA törlőkendők megbízható és gyors segítséget nyújtanak, különösen akkor, ha a fürdőszoba és a szappan épp nem elérhető. Tökéletes tisztaságot és frissesség érzetet biztosítanak nemcsak a gyermekek, de a felnőttek számára is.

Linteo Baby AQUA Sensitive

A Linteo Baby biztonságot nyújt a babák számára

Minden Linteo Baby termék bőrgyógyászatilag tesztelt és teljes biztonságot garantál. Gond nélkül felhasználhatók az újszülöttek és a nagyon érzékeny bőrű, bőrgyógyászati problémákra hajlamos gyermekek mindennapi higiéniájához is.

Linteo Baby AQUA Sensitive

A Linteo Baby márkáról

A Linteo Baby kozmetikumok mindegyikét Csehországban gyártják, ahonnan maga a Linteo márka is származik. A Linteo Baby kozmetikumokat szeretettel hoztuk létre minden gondoskodó anya ás babája számára. Nagyon fontos, hogy a baba elégedett és boldog legyen, ezért a Linteo Baby folyamatosan bővíti gyermek kozmetikumainak kínálatát.

Gyártó és szállító: Melitrade a.s

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Alkoholmentes

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Darabszám

Darabszám 48 db

Illatanyag

Illat Illatmentes

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  BABY13048
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595686301968

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05