Oldal frissítése

Linksys RE6300

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Linksys RE6300

Távolítsuk el a zónát, ahol a sebesség csökken, a kapcsolat megszakad, vagy nem áll rendelkezésre. Extender erősíteni fogja az elérhető meglévő WiFi szélessávú modern standard AC, így élvezheti zavartalanul video streaming és online játékok zökkenőmentes. Csatlakoztatott eszköz biztosítja az optimális teljesítményt a nyalábformálás technológiával. Nagyobb távolságból is és majdnem konstans sebességgel.

Legfontosabb jellemzők

  • Extender kétsávos működés (2,4 és 5 GHz-es)
  • Kiterjesztése minden WiFi router
  • Nagy sebességű távolsági
  • Gigabit Ethernet vezetékes csatlakozás
  • Beállítása WPS vagy mobil eszközön
  • Spot Finder, hogy megtalálja az optimális hely

Gyorsan tettekre

Extender kompatibilis minden WiFi router könnyen terjed a WiFi hálózathoz anélkül, hogy módosítani néhány beállítást a router. Beilleszkedését a hálózat lehet tenni két módon. Az első a WPS gomb, ami csak nyomja meg a router és a hosszabbítót. A második egy egyszerű beállítás az okostelefonról, tablet vagy laptop.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Extender
Kód:  LY085b5
Termékszám:  RE6300-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10