Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LINDT Mini Pralines 180 g

5 3 értékelés
5 890 Ft

LINDT Mini Pralines 180 g

A(z) Lindt bonbon mindig mosolyt varázsol az arcra. A kakaóbabból előállított árucikkek azonban nem voltak mindig annyira elérhetőek, mint manapság. A múltban csak az uralkodók és a nemesek jutottak hozzá. Természetesen egy bizonyos érték ma is megmaradt. Hogyha bonbont ajándékozol valakinek, kétségkívül boldoggá teszed az illetőt. Tejcsokoládé töltelékének íze örömet nyújt az ízlelőbimbóknak. Ebbe a kategóriába tartozik: tejcsokoládé.

A(z) LINDT Mini Pralines 180 g bonbon főbb jellemzői

  • Édesítsd meg az életed egy jó bonbonnal
  • A kiváló minőségű bonbon íze felejthetetlen élményt szavatol
  • Általánosan a következő kategóriába tartozik: tejcsokoládé
  • Töltelék: tejcsokoládé

Összetétel

Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, lískové ořechy, mandle, bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, glukózový sirup, dextróza, glukózo-fruktózový sirup, citrónová kůra, pomerančová kůra, Marc de Champagne, zahuštěné mléko, pistácie, laktóza, emulgátory: sójový a slunečnicový lecitin, invertníCukr, sušená smetana, alkohol, pšeničná mouka, třešňovice, káva, přírodní aromata, aromata, zvlhčující látka: invertáza, extrakt z ječného sladu, smetana, regulátor kyseliny: kyselina citronová, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, jedlá sůl, koncentrát citrónové šťávy, přírodní pomerančové aroma, kokosový tuk, lešticí látka: arabská guma, sirup z karamelizovanéhoCukru.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Élelmiszerek

Típus Csokoládé pralinék
Darabok száma a csomagban 1 db
Teljes tömeg 0,18 kg

Tápérték (100 g-ra)

Energiaérték 2 239,94 kJ (535 kcal)
Zsírok 32 g
Telített zsírsavak 15 g
Szénhidrátok 53 g
Cukrok 50 g
Fehérje 7,3 g
0,17 g

Összetétel

Tulajdonságok

Töltelék Tejcsokoládé
Csokoládé típusok tejcsokoládé
Kód:  VBAL7930
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4000539396922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05