Oldal frissítése

Lindr PYGMY 25/K Exclusive Green Line, 1× csap

Ingyenes
szállítás boltjainkba
334 990 Ft

Lindr PYGMY 25/K Exclusive Green Line, 1× csap

A cseh LINDR cég kiváló minőségű csapolóberendezései tökéletesek a hűtött sör és más italok csapolására, illetve felszolgálására. Jó szolgálatot tesznek otthon és kisebb kerti partikon, céges ünnepségeken vagy nyári grillpartikon. A LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line légkompresszoros berendezés 25 l/óra folyamatos hűtési kapacitással és 35 l/óra megnövelt kapacitással büszkélkedhet. Így egy óra alatt 50-70 hűtött italt csapolhatsz. A csapolóberendezés kompakt méretei és a hordozófogantyú biztonságos kezelést biztosítanak, a készülék csapolóállvánnyal is használható. Az Exclusive termékcsalád emellett elegáns kialakításával tűnik ki, amelyet a háttérvilágítással ellátott előlap és a hátul elrejtett kezelőszervek hangsúlyoznak.

A LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line sörcsapoló rendszer 1× csapolóval, főbb jellemzői

  • Minőségi csapolóberendezés 1 csapolóval
  • Alkalmas bármilyen alkoholos vagy alkoholmentes ital hűtésére és csapolására
  • Elegáns kialakítás
  • 25 l/óra folyamatos hűtési teljesítményt kínál, amely 35 l/órára növelhető
  • Lehetővé teszi, hogy egy óra alatt 50-70 hűtött sört csapolj
  • LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line beépített légkompresszorral
  • Háttérvilágítással rendelkező előlap és a hátlapon elrejtett kezelőszervek
  • A rozsdamentes acélból készült szerkezet megfelel a szigorú higiéniai előírásoknak
  • A Thermoblock biztosítja a csapoló berendezés használatának lehetőségét a bekapcsolást követő 2-4 percen belül
  • Színkivitel: fekete-ezüst

A GREEN LINE egyesíti az innovációt és a teljesítményt

Minden készülék folyamatos fejlesztésen megy keresztül, és megfelel a legújabb cseh és európai biztonsági szabványoknak és tanúsítványoknak. A LINDR25/K Exclusive Green Line 25-35 l/óra megnövelt folyamatos teljesítményével igazán magával ragadó élményt nyújt, így egy óra alatt körülbelül 50-70 tökéletesen hűtött italt élvezhetsz. A gyártási folyamat során a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektettek, ezért a PYGMY 25/Kkörnyezetbarát R-290 hűtőközeggel van felszerelve. Emellett fokozott energiahatékonysággal és akár 20%-os energiamegtakarítással büszkélkedhet.

A LINDR PYGMY 25/K percek alatt lehűti italodat

Egy tökéletesen hűtött ital, amikor csak kedved tartja? A LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line csapolóberendezéssel a bekapcsolás után perceken belül hűtött italokat fogyaszthatsz. A készülék egyedi hűtődoboz-designnal bír, tökéletesen kialakított áramkörrel rendelkezik, amely nemcsak rövid idő alatt hűti le az italokat, hanem egyszerre több ital esetén is állandó hőmérsékletet biztosít. A hűtőblokkban lévő nagy italtérfogat szintén nagy előny. A hűtőhurok egységes belső átmérője (7 mm) a kifolyótól a csapig garantálja az ital abszolút tisztaságát és optimális áramlását. Annak érdekében, hogy mindig élvezhesd az ital ellenállhatatlan ízét, a LINDR PYGMY 25/K csapoló beépített légkompresszorral és molekuláris szűrővel van felszerelve a beszívott levegő számára.

A sörcsapoló rendszer kompakt kialakítással és rozsdamentes acél szerkezettel büszkélkedhet

A LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line sörcsapoló rendszer felszereltségébentöbbek között találsz egy termosztátot, amely lehetővé teszi az ital hőmérsékletének zökkenőmentes és pontos szabályozását, egy csapot, egy csapológombot, csepegtetőtálcát és gyorscsatlakozót a könnyű csatlakoztatáshoz.  A 25/K Exclusive Green Line kényelmesen használható a csapállvánnyal együtt. A készülék szerkezete kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Minden felhasznált anyag megfelel a higiéniai előírásoknak, és hosszú élettartamot garantál. A hordozható kialakítású LINDR PYGMY25/K Exclusive Green Line garantálja a teljes elégedettséget a teljesítmény, a méret és az ár tekintetében.

Sörcsapoló rendszer LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line

LINDR sörcsapoló elegáns kialakítással

A LINDR csapolóberendezés elegáns kialakításával bizonyára elnyeri el tetszésedet. A hűtő hátulról megvilágított előlappal és minimál, rozsdamentes acél vonalvezetéssel rendelkezik.

Sörcsapoló rendszer LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line

Zökkenőmentes hőmérséklet-szabályozás

A LINDR PYGMY 25/K csapolóberendezéshez természetesen jár a termosztát, amely lehetővé teszi a csapolt ital kényelmes és pontos hőmérséklet-szabályozását.

Sörcsapoló rendszer LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line

A sörcsapoló rendszer csatlakoztatása gyerekjáték

A mellékelt gyorscsatlakozóknak köszönhetően a tömlők csatlakoztatása gyerekjáték.

A LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line műszaki rajza


Paraméterek

Típus

Típus Kompresszoros
Felhasználási terület KEG hordók

Teljesítmény és energiafelhasználás

Szivattyú teljesítménye 35 l/h
Energiafelhasználás 345 W

Tulajdonságok és felszereltség

Felszerelés Kompresszor
Funkciók Kézi hőmérséklet beállítás, Sörcsapolás
Csapok száma 1 db
Hűtőközeg típusa R290
Termikus gradiens - ΔT 10 °C
Kompresszor nyomása 3,2 bar
Hűtött italok száma 1 db

Méretek

Magasság 380 mm
Szélesség 185 mm
Hossz 335 mm
Tömeg 19 kg
Kód:  LINVZ021
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  LCH02218

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15