Oldal frissítése

LIMO BAR Zoom - Fehér

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LIMO BAR Zoom - Fehér

A házi limonádék, szódák a múltunk mindennapjaihoz hozzátartoztak. A Limo Bar segítségével kiváló szódát vagy ízesített limonádét készíthet, amikor csak szeretné. Mindig pontosan tudni fogja, mit iszik.  Egyedülálló rendszerének köszönhetően CO2 patronok használatával akár egy perc alatt elkészül a szóda, amelyhez számtalan ízt választhat. Egy literes üveg mellékelve van, így ki is próbálhatja azonnal. Könnyen kezelhető, biztonságos és környezetbarát.


Limo Bar
 

Könnyű kezelhetőség

Egyetlen gomb lenyomásával elkészíthet egy szódát, amelyért néhányan ölni tudnának. Quick bottle üveg egy speciális Click & Fix rendszerrel, ami az egyszerű és biztonságos elhelyezést szolgálja. Készítsen egy liter szódavíz most!


Buborékok ellenőrzés alatt

FSS technológia lehetővé teszi, hogy a buborékok számát teljesen ellenőrizni tudjuk. Egyszerűen nyomja meg a gombot többször, ha több buborékot szeretne. Emellett az elhasznált CO2 mennyiségét is csökkenti, így spórolhat.

Limo Bar
 

Limo Bar
 

Mi a helyzet az ízekkel?

Válasszon a rengeteg csábító íz közül! Eper, ananász vagy akár kóla ízekben.  A Limo Bar elérhető a gyermekek számára is. Egyszerűen adja hozzá a szirupot szódához, és így gyümölcsszirupokat kapunk legalább 1/3-os a gyümölcstartalommal. 


Védje a környezetünket

A Limo Bar szódája környezetkímélő, mert csökkenti a hulladék mennyiségét a háztartásban.

A túlnyomásos szelep miatt, a CO2 patronok használata teljesen biztonságos - igazán hatékonyan készíthet házi limonádét.

Limo Bar
 

Limo Bar
 

Maga az elegancia

Az otthoni szóda készítő nem igényel áramforrást, így bárhova helyezheti.

Vonzza a tekintet  különös eleganciájával, azonban ez ront a hasznosságán. Finoman kialakított logóval az elején a teljes Limo Bar ízlésesen éled újjá.

Paraméterek

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga Műanyag
Üveg fogása becsavarással
Palack típusa Jet

Termék tulajdonságai

Szén-dioxid tartalom szabályozása Lenyomások számával
Termék típusa Mechanikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  IR300t
Termékszám:  T0149
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20