Oldal frissítése

LIMO BAR Ice Tea Őszibarack

4,2 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LIMO BAR Ice Tea Őszibarack

LIMO BAR Syrup Ice Tea Őszibarack hozza a háztartási képességét, hogy gyorsan és olcsón előállítani szénsavas ital finom íze barack jeges teát. A szirup nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat vagy hozzáadott cukrot. Kérjük, csökkentett energiatartalommal az ital.
A szirupot szánt Maró szóda LIMO BAR és hála a tökéletes tulajdonságait ezek az eszközök, akkor választhat, hogy inkább a nagy vagy kis buborékok az italba. Amikor a hangerőt a csomag 500 ml-es, akkor lehetséges, hogy készítsen akár 12 liter szóda italok nagyszerű ízt.

Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:
LIMO BAR
íz:
Ice Tea Őszibarack
kötet:
500 ml-es
tud készíteni akár 12 liter ital
Speciális jellemzők:
nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat vagy hozzáadott cukor
Ez tartalmaz egy édesítőszert izoglükóz
csökkentett energiatartalommal
Hozzávalók:
glükóz-fruktóz szirup, ivóvíz, élelmiszer-sav (citromsav), édesítőszerek (nátrium-ciklamát, aszpartám, aceszulfám-K), aroma, tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát, színezőanyagot (E 150d)
Átlagos tápérték 100 ml kész ital:
Az energia tartalma 51 kJ (12 kcal)
Fehérje: 0 g
Szénhidrát: 3g
Zsír: 0g
Kód:  IR302l
Termékszám:  LB153ITB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10