Oldal frissítése

LIFX Mini White Wi-Fi Smart LED E27

5 1 értékelés
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 9 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 8 950 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 8 820 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 8 710 Ft/db

LIFX Mini White Wi-Fi Smart LED E27

A LIFX Mini White remek feldolgozású intelligens LED izzó mindig tökéletesen alkalmazkodik az adott helyzethez és az igényeidhez. A kiváló minőségű világításról a 650 lumenes fényárammal gondoskodik. A LIFX Mini White állítható színhőmérsékletet kínál. Lehetőséged van beütemezni a kikapcsolásának vagy a fény tompításának idejét, amelyet különösen akkor értékelhetsz igazán nagyra, ha éppen nem tartózkodsz otthon. Ennek eredményeként a LIFX Mini White izzó kifogástalan kényelmet nyújt, miközben energiatakarékos és biztonságos a használata. A nagyszerű feldolgozásának és a stílusos formatervezésének köszönhetően a LIFX Mini White LED izzó tökéletes kiegészítése lehet minden otthonnak.


Alkalmazással vezérelhető izzó

A LIFX Mini White intelligens LED izzó irányításához elérhető a praktikus alkalmazás, amely Wi-Fi-n keresztül csatlakozik az izzóhoz. Az izzó kompatibilis az Alexa, a Google Assistant és sok más hangsegéddel, amely azt jelenti, hogy kényelmesen irányíthatod azt a hangoddal.

Elegáns design

Precíz és stílusos designjának köszönhetően a LIFX Mini White intelligens LED izzó ideális kiegészítő minden otthon számára. Bárhová elhelyezheted azt, mindig az elképzeléseid szerint biztosítja a tökéletes világítást.

A fényerősség beállítása

A LIFX Mini White intelligens LED izzó fénye tompítható, a fényerősségét 1 és 100% között egyszerűen szabályozhatod. Az izzó tömege csupán 144 gramm, 60 × 60 × 105 mm méretű. Minőségi szoftverrel érkezik, amelyre két éves garancia vonatkozik.

LIFX Mini White LED izzó

Gazdaságos és környezetbarát működés

A csúcs-modern LED izzók érdeme, hogy a LIFX világítás működése maximálisan gazdaságos és környezetbarát, így a használata közben a lehető legnagyobb mértékben kíméled a környezetet és a pénztárcádat is.

LIFX Mini White LED izzó

Kényelmes hangvezérlés

Az izzót kikapcsolhatod a hangoddal is. Ezt az opciót különösen akkor értékelheted igazán nagyra, amikor elfelejtetted lekapcsolni a lámpát a fürdőszobában, vagy szeretnéd azt lekapcsolni tévénézés közben anélkül, hogy felkelnél az ágyból.

LIFX Mini White LED izzó

Figyelmeztetés

A LIFX izzó értesítéseket küld, ha valami történik a Twitteren, vagy ha megérkezett a taxid. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod az alkalmazást az izzóhoz, és máris mindent kifogástalanul áttekinthetsz.

A LIFX Mini White LED izzó főbb jellemzői

  • 650 lumenes fényáram
  • Ütemezés a tompításhoz vagy a kikapcsoláshoz
  • Alacsony tömegű LIFX Mini White LED izzó
  • Hangsegédek támogatása
  • 1 és 100% között állítható fényerősség
  • Elegáns design
  • A LIFX Mini White LED izzó működése gazdaságos 
  • Vezérlés alkalmazáson keresztül
  • Méretei 60 × 60 × 105 mm
  • LIFX Mini White LED izzó minőségi hardver két éves garanciával

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Foglalat

Foglalat E27

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényerő szabályzás, Smart

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 230 V

Típus és forma

Izzó típusa LED, Energiatakarékos
Forma Klasszikus

Méret

Átmérő 60 mm
Hossz 105 mm
Kód:  LFXMV20_004
Termékszám:  L3A19MW08E27

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15