Oldal frissítése

LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)

3,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)

Intelligens otthon a LifeSmart Smart Plug aljzattal

A LifeSmart aljzat elektromos eszközzé alakítja az okos készülékeidet. Ezentúl már a mobiltelefonoddal is vezérelheted a készülékeidet, sőt, a LifeSmart Smart Plug aljzat fogyasztásmérővel is rendelkezik. Segít eldönteni, hogy mikor érdemes lecserélned a régi készülékeidet újabbakra. Automatizáld az otthonodat és vezéreld azt távolról a LifeSmart alkalmazással. A LifeSmart aljzatot elhelyezheted minden egyes szobában, a LifeSmart központi egységgel pedig egyetlen egységgé alakíthatod azokat. 


A LifeSmart Smart Plug intelligens aljzat főbb jellemzői

  • A LifeSmart aljzat intelligens eszközzé alakítja a hagyományos készülékeket
  • Funkció az energiafogyasztás mérésére
  • Lehetővé teszi az otthonod központi irányítását hangsegédek segítségével
  • Kompatibilis az Google Asisstant és Amazon Alexa
  • iPad vagy Apple TV segítségével is vezérelhető
  • Kommunikációs távolsága eléri a 200 métert

Vezéreld az aljzatot a hangoddal

A LifeSmart okos aljzat kompatibilis az Amazon Alexa hangsegéddel. Vezeték nélkül csatlakoztathatod az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Emellett vezérelheted iOS vagy TVOS 11.3 vagy magasabb operációs rendszerrel rendelkező iPad vagy Apple TV készülékekkel. Mostantól valós időben vezérelheted az otthonodat még akkor is, hogyha nem tartózkodsz otthon.


Nagy távolságokon keresztül kommunikál

A LifeSmart okos aljzat kommunikációjának távolsága a központi egységen keresztül a beépített CoSS különleges kommunikációs protokollnak hála elérheti az akár 200 métert is. A Smart Station átjáró szükséges a csatlakozáshoz. A vezérlőállomás képes akár 500 okoseszköz összekapcsolására. Telepítsd az aljzatokat és irányítsd otthonod világítását, amikor éppen nyaralsz. A nagy hatótávolsággal a központi egység kiszolgálja az egész otthonodat.


Rengeteg tervezési lehetőség

A LifeSmart okos aljzatot elhelyezheted bármilyen hagyományos aljzatba az otthonodban. Nagyra értékelheted kompakt méreteit: 61 × 61 × 84 mm. Beállíthatod az okos eszközeid működésének idejét a mobiltelefonodról is. Be vagy kikapcsolhatod az aljzatot, távolról is beállíthatod a készülékek ütemezését ugyanakkor megfigyelheted a csatlakoztatott eszközeid energiafelhasználását is.


Csatlakoztasd okos otthonodhoz

Nagyra értékelheted a LifeSmart Smart Plug aljzat alacsony, csupán 95 grammos tömegét. Könnyedén bedughatod bárhová, ahol szükséged van rá, legyen az akár a hálószoba vagy a nappali, hiszen mindig megfelel majd a követelményeknek. Állítsd be a fények vagy a fűtés bekapcsolását amikorra hazaérsz, így mindig kellemesen meleg és megvilágított otthon fogad majd.



Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Rádióhullámok

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati

Használat

Használat Smart-Home

Működés

Működés Központi egységgel

Tulajdonságok

Funkciók energiafogyasztás mérése
Max. terhelés 3 400 W
Csatlakozóaljzatok száma 1 db
Kód:  CLLghTC009
Termékszám:  LS159

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05