Oldal frissítése

LIEBHERR SWTNes 3010

Kiegészítők a termékhez

LIEBHERR SWTNes 3010

Bemutatjuk azt a készüléket, amely a LIEBHERR fejlett fagyasztó- és hűtőszekrényének a kombinációja. A SWTNes 3010 megbízható segítő, amely egyetlen napra sem fog csalódást okozni. Áramkimaradás esetén a tárolt élelmiszereket 25 órán keresztül hidegen tartja, és 24 órán belül akár 16 kilogramm élelmet is lefagyaszthatsz vele. SmartSteel bevonatot kapott a rozsdamentes acél kialakítás, és azujjlenyomatok láthatóságának csökkentése érdekében. A fagyasztó is számos funkciót kínál. A SoftSystem reteszelő mechanizmusa, ajtó riasztó, gyermekbiztonsági zár és még sok más hasznos funkció teszi az A + osztályú fagyasztót minden háztartás számára nélkülözhetetlen segítővé.

A LIEBHERR SWTNes 3010 hűtőszekrény fő jellemzői

  • A hűtőszekrény és a fagyasztó kivételes kombinációja
  • Digitális MagicEye hőmérséklet-indikátor
  • Intuitív Touch-Elektronic vezérlés
  • A SoftSystem ajtó csendes bezárása
  • Borzóna - akár 41 palack
  • Automatikus leolvasztás
  • Kapcsolható IceMaker (jégkészítő)
  • Fokozatmentesen állítható LED-es világítás

Elegáns és jól felszerelt hűtőszekrény

A LIEBHERR hűtőszekrényt az ajtók és az oldalsó szélek tökéletes alakja jellemzi. A jó minőségű általános benyomást nemes biztonsági üveg berendezés egészíti ki. Nagyon praktikus a készülék megoldása. Két részre oszlik - bor- és fagyasztórekeszre. Tehát nem kell aggódnod a borgyűjteményed miatt sem, hiszen legfeljebb 41 palack Bordeaux 0,75 liter tárolására képes. A polc, a borzóna anyaga nagyon praktikus, és négy polcteleszkópos teleszkópos rendszerrel van felszerelve. Az üvegajtó, amely bezárja a fagyasztó és hűtő rekeszeket, tökéletes áttekintést nyújt a tárolt tárgyakról. A nyitási irány gyárilag balra van beállítva, de természetesen cserélhető.

Fagyasztó rész

A fagyasztó rész biztosan boldoggá tesz. A NoFrost termékeknél a benne tárolt ételeket a lehűtött keringő levegővel fagyasztják . A levegő nedvessége kiszívódik, így az ételt nem fedi be a jég. A készülék rendszeres időközönként automatikusan leolvaszt, és így mindig fagymentes. A hatékony kompresszorok és a speciális elektronika együttes használata nemcsak kényelmes, hanem energiatakarékos is.

Az átlátszó fiókok extra magasra vannak kialakítva, zártak és eltávolíthatók. Ez biztosítja az optimális áttekintést, a legjobb tárolási lehetőségeket és az ételek kényelmes tárolását. A tökéletesen zárt fiók könnyen eltávolítható a tisztításhoz. A fiókok a fagyasztó rekeszben és az aljára helyezett polcok eltávolíthatók. Ez a VarioSpace - egy praktikus rendszer extra tárolóhely számára, hogy gyorsanmegtaláld a helyet a legnagyobb pulyka számára is.


Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa Kombinált
Hűtőszekrény modell típusa Szabadon álló modell

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény ajtajának megfordítása igen
Hűtőszekrény nyitási iránya Választható nyitási irány
Hűtőszekrény klímaosztály SN, N, ST

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma 4db
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma 5db
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata 241 l
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt 16 kg

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe Ezüst

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága 185,2 cm

Hűtőszekrény tömege

Hűtőszekrény tömege 96,5 kg
Kód:  LBH131a
Termékszám:  999149251
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15