Oldal frissítése

LG SJ7

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG SJ7

Egy csodálatos zenekarnak nem kell jelentős helyet elfoglalnia a nappaliban. A sok éve az élvonalhoz tartozó LG ezen terméke kiváló Dolby Digital hangzással rendelkezik. A minőségi hangzás így minden oldalról körülvesz, anélkül, hogy szükség lenne egy rakás hangszóróra. Értékelni fogod azt is, hogy az ASC (Adaptive Sound Control) automatikusan beállítja a hangbeállításokat arra a tartalomra, amit éppen hallgatsz. A SoundBar két darabból áll, amelyek nagyfokú variabilitást tesznek lehetővé az elhelyezés során (egymás mellett, állítva, mint egy klasszikus hangfal pár, vízszintesen, hátsó hangszóró rendszerként, hordozható Bluetooth hangszóróként).

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt 4.1 csatornás audio rendszer 320W teljesítménnyel
  • Térhatású, Dolby Digital hangzás támogatása 
  • Bluetooth 4.0 lejátszási modul
  • Vezeték nélküli mélynyomó az erőteljes basszusokért
  • Lehetőség intelligens készülékekkel történő vezérlésre
  • HDMI bemenet és kimenet  (4K kép)
  • Speciális soundbar rendszer - 2x hangszóró + vezeték nélküli mélynyomó
  • Alkalmas modern, 49"-os vagy ennél nagyobb méretű tévékhez

Nincs több korlátozás

A HDMI bemenetnek köszönhetően 4K Blu-ray lejátszót és játékkonzolt is csatlakoztathatsz, így kiváló minőségű képet kapsz, az SJ7 pedig átveszi az audio jelet, és kitölti a teret a remek hangzással. Emellett az univerzális és modern Bluetooth 4.0 technológiával médiát is közvetíthetsz. Az LG SJ7 SoundBar támogatja az LPCM, Dolby Digital EX, és DTS-HD Master Audio zenei formátumokat. 

Minőségi hangzás

Egy ilyen szintű készüléknek képesnek kell lennie arra, hogy megfelelően védje a minőségét minden tekintetben. Minden használt hangfájlt támogat, nagy felbontásban. A hang drámaiságát külön speciális zenei és film rezsim tudja növelni. Kiemelheted a mély hangokat is, megrezegtetve a levegőt és a kanapét, a könnyen elhelyezhető, vezeték nélküli mélynyomóval. Az esti pihenéshez pedig minden bizonnyal értékelni fogod az éjszakai üzemmódot is. Élvezd ki a kedvenc előadóid zenéjét ezzel a kiváló Soundbarral. 

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI

Akkumulátor

Lejátszási idő 4 óra
Kód:  JLG500b8g
Termékszám:  SJ7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15