Oldal frissítése

LG SH7

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG SH7

Hang SoundBar LG SH7 mozog az otthoni hangrendszer több szinten nagyobb, nem csak a magas hangminőség érdekében, de azért is, mert a lehetőséget, vezeték nélküli streaming intelligens készülékek. Kapsz világosabb hangot a TV, játékkonzol, vagy MP3 lejátszó. Soundbar támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológia, amely biztosítja a szabadságot, amikor bekötése mélynyomó.

legfontosabb jellemzői

  • 360W teljesítmény és 4,1 csatorna teljesen tölti meg a szobát hang
  • A szerkezet hat hangszóróval és vezeték nélküli subowooferu
  • Vezeték nélküli audio szinkronban a TV
  • Vezeték nélküli zenei streaming a Google Cast
  • Kapsz hozzáférést streaming zenei szolgáltatások, mint a Spotify, a Google Music és egyéb

A hang, amit élvezni

Soundbar nem csak jól néz ki, hanem hallható. Kifinomult formavilág büszkélkedhet vonzó design, amelyek megfelelnek bármilyen környezetbe. De mi is az a fő, köszönhetően 360W teljesítmény és 4.1kanálové leírások élvezheti a magával ragadó hangja filmek, tévéműsorok, zenék és játékok. A szerelvény áll, összesen 6 hangszóróval és vezeték nélküli mélysugárzó teljesítménye 200 W.

vezeték nélküli streaming

LG SH7 büszkélkedhet egy beépített funkció a Google Cast és a Spotify Connect, amely lehetővé teszi a átadása zene okostelefonokon, táblagépeken és laptopok a hangszórók keresztül népszerű alkalmazások, mint a Spotify, a Pandora és a Google Music. Kapsz hozzáférést millió dal minden műfajban. Egy másik módja, hogy a zene, hogy a hangszórókat intelligens eszközök vezeték nélkül Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Automatikus beállítás hang

A készülék fel van szerelve a fejlett technológiák, amelyek javítják az általános zenei élményt. Az ASC (Adaptive Sound Control), valós időben elemezni hangminőséget és automatikusan beállítja a magasság vagy mélység. Például, ha figyeli a híreket csökkenti a basszus, és fordítva, ha a koncert megnő. Auto Sound Engine automatikusan kiegyenlíti a hangot az összes frekvenciatartományban. Az eredmény egy tökéletes hangminőséget.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Kód:  JLG500b7q7
Termékszám:  SH7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20