Oldal frissítése

LG SH5 ezüst

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG SH5 ezüst

A SoundBar LG SH5 audio rendszer több szinttel megemeli háztartása hangosításának minőségét. Nem csak a jó hangminőséggel, de azzal is, hogy lehetővé teszi a hangok, zenék vezeték nélküli élő közvetítését az intelligens készülékekből. A rendszer biztosítja a tisztább és érthetőbb hangot a tévén, a játékkonzolon vagy az MP3 lejátszón. A Soundbar támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, amely nagy szabadságot biztosít a mélynyomó bekötésénél és elhelyezésénél.

Legfontosabb jellemzői

  • 320W teljesítmény, a 2.1 csatornás hang teljesen megtölti hanggal a szobát
  • A rendszer 2 hangszóróból és egy vezeték nélküli mélynyomóból áll
  • Zene átvitele az intelligens készülékekből Bluetooth segítségével
  • Vezeték nélküli audio szinkronizáció a TV-vel
  • Top dizájn, modern belső terekbe tervezve

A hangzás, amit élvezni fog

Soundbar nem csak jól néz ki, de a hangja is kiváló. A vonzó design olyan kifinomult formavilággal büszkélkedhet, amely beilleszkedik bármilyen környezetbe. De az, ami fontos, az az, hogy a 320 W-os teljesítménynek és 2.1 csatornás hangnak köszönhetően kompromisszumok nélkül élvezheted a filmek, tévéműsorok, zenék és játékok magukkal ragadó hangját. A rendszer 2 hangszóróból és egy 200 W teljesítményű vezeték nélküli mélynyomóból áll.

Zenehallgatás vezeték nélkül

Az LG SH5 a Bluetooth technológiát használja, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenehallgatást a csatlakoztatott intelligens eszközökről, mint például az okostelefonok, tabletek vagy laptopok. Ha a SoundBar alvó üzemmódban van, egyszerűen küldj zenét rá az okostelefonról. A készülék felébred, és azonnal elkezdi játszani. Egyszerű és várakozni sem kell.

Automatikus hangbeállítások

A készülék fel van szerelve olyan fejlett technológiákkal, amelyek javítják az általános zenei élményt. Az ASC (Adaptive Sound Control) valós időben elemezni a hangminőséget és automatikusan beállítja a hangmagasságot vagy a mélységet. Például, ha a híreket figyeled, lejjebb veszi a basszusokat, és fordítva, ha a koncertet hallgatsz, megnöveli őket. Az Auto Sound Engine automatikusan kiegyenlíti a hangot az összes frekvenciatartományban. Az eredmény pedig a tökéletes hangminőség lesz.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Kód:  JLG500b7q5
Termékszám:  SH5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15