Oldal frissítése

LG SH4

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG SH4

A LG SH4 SoundBar hangsugárzó több szinttel magasabbra emeli a hangzást a háztartásában, nem csak a kiváló hangminőséget illetően, hanem annak köszönhetően is, hogy egyben egy vezeték nélküli hanglejátszásra alkalmas okos készülék. Tisztább hangot és jobb hangzást kap a TV-ből, játékkonzolból vagy MP3 lejátszótól. A Soundbar hangsugárzó támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, amely szabadságot biztosít, amikor beköti a mélynyomó egységet.

Legfontosabb jellemzői

  • 300W kimenő teljesítmény és 2.1 csatorna teljesen betölti hanggal a szobát
  • A szerkezet 4 hangszóróból és vezeték nélküli mélynyomóból áll
  • Pontos zenelejátszás intelligens eszközökkel Bluetooth -on keresztül
  • Vezeték nélküli audio szinkronizálás a TV-vel
  • Magas szintű Dolby Digital és DTS Digital Surround térbeli hangzás
  • Modern formai kialakítása illeszkedik a modern belső térkialakításhoz

Az élvezhető hang

A Soundbar hangsugárzó nem csak jól néz ki, hanem a hangzása is kiváló. A kifinomult formavilág vonzó dizájn kialakítással büszkélkedik, amely bármilyen környezetben.megfelelő. De mi is a fő előnye a 300W-os teljesítmény specifikációnak és 2.1 csatornás Dolby Digital vagy DTS Digital Surround hangnak, ennek köszönhetően élvezheti a magával ragadó hangzást a filmek, tévéműsorok, zenék és játékok esetében. A készülék összesen 4 hangszóróból és egy 180 W.teljesítményű vezeték nélküli mélynyomóból áll. 

Vezeték nélküli zenei

A LG SH4 Bluetooth technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást a csatlakoztatott okos eszközről, mint például okostelefonok, tablet vagy laptop. Ha a SoundBar alvó üzemmódban van, egyszerűen küldjön zenét az okos telefonjáról. A készülék felébred és elkezdi lejátszani. Egyszerű és nincs várakozási idő.

Automatikus hang beállítás

A fejlett technológiák feladata, hogy javítsák az általános zenei élményt. Az ASC (Adaptive Sound Control), valós időben elemzi a hangminőséget és automatikusan beállítja a magasságot vagy mélységet. Például, ha a híreket nézi, csökkenti a basszust és fordítva, ha koncert előadást hallgat, akkor növeli. Az Auto Sound Engine automatikusan kiegyenlíti a hangot az összes frekvenciatartományban. Az eredmény egy tökéletes hangzás minőség lesz.

A csomag tartalma:
Távirányító
Akkumulátor
 

Támogatott formátumok:
FLAC (192 kHz-ig)
OGG (akár 48 kHz)
WAV
MP3
WMA

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Kód:  JLG500b7q4
Termékszám:  SH4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20