Oldal frissítése

LG SH2

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG SH2

Az LG SH2 soundbar rendszer az otthoni hangtechnika egy teljesen új dimenzióját tárja az érdeklődő elé. És azt nem csupán a kiváló minőségű hangzással teszi meg, de a különböző eszközökről történő streamelés lehetőségével is. Tévéje, játékkonzolja, illetve MP3 lejátszója kristálytiszta hangzásra tesz szert. A soundbar hangforrása a Bluetooth technológia révén mobileszköz is lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • A 100 W teljesítmény karöltve a 2.1-es csatornával teljes szobát kitöltő hangzást biztosít
  • A rendszer két hangfalból és egy mélysugárzóból (vezetékes) áll
  • Zene továbbítás okos eszközökről Bluetooth-kapcsolaton keresztül
  • Tévékészülék és hang vezeték nélküli szinkronizálása
  • Csúcsminőségű Dolby Digital és DTS Digital Surround hangzás
  • Modern design a modern szobabelsőhöz

A hang, amit élvezni fog

A soundbar nem csupán design tekintetében emelkedik ki, de hangzásban egyaránt. Az eszköz a kifinomult konstrukciónak, illetve az elegáns kialakításnak köszönhetően minden szobabelső tökéletes díszeleme lesz. A lényeg azonban a 100 W teljesítmény, 2.1 csatornás hangzás, valamint a Dolby Digital, illetve DTS Digital Surround révén a filmekben, tévéműsorokban vagy játékokban tapasztalt lebilincselő hangélmény. A teljes rendszer két hangfalból és egy 50 W teljesítményű mélysugárzóból (vezetékes) áll.

Vezeték nélküli zenehallgatás

Az LG SH2 Bluetooth technológiával is rendelkezik, amely a csatlakoztatott okos eszközökről zene vezeték nélküli streamelését teszi lehetővé. Forrásként szolgálhat okostelefon, tablet vagy akár notebook is. Alvó üzemmód esetén mindössze zene küldése szükséges. A készülék felébredését az adott zeneszám lejátszása követi. Egyszerű és gyors.

Automatikus hangbeállítás

A hangélmény összhatását az eszközbe ültetett fejlett technológiák fokozzák. Az ASC rendszer (Adaptive Sound Control) a hangerő valós idejű elemzésével automatikus módosításokat hajt végre a magas és mély hangokban. Például hírműsor megtekintése során csökkenti a basszust, koncertek esetén viszont azt növeli. Majd az Auto Sound Engine automatikus hangkiegyenlítést végez az összes frekvenciatartományban. Mindez tökéletes hangminőséget eredményez.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai
Kód:  JLG500b7q2
Termékszám:  SH2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10