Oldal frissítése

LG RK1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG RK1

A hatalmas, de kompakt audióegységek támogatói közé tartoznak, amelyek nem vesznek túl sok helyet? Az LG RK1 egy mikro rendszer elegáns fekete kivitelben és 100W hangszórókkal . A legizgalmasabb funkciója a sokoldalú csatlakoztathatóság: csatlakoztathatja azt a forráseszközhöz USB, AUX vagy vezeték nélküli Bluetooth-on keresztül. Ezen túlmenően az LG RK1 50 csatornás memóriával és 6 hangbeállítással rendelkező hangszínszabályzóval rendelkezik. Hasznos funkció a mobil eszközök USB-n keresztüli töltése is.

Az LG RK1 Micro System legfontosabb jellemzői

  • Hangszínszabályzó 6 hangmóddal
  • Különböző csatlakozási lehetőségek a forráseszközhöz (Bluetooth, USB, AUX)
  • Legfeljebb 50 állomás memóriájával rendelkező FM-tuner
  • Támogatja a mobil eszközök töltését USB-n keresztül
  • Teljes teljesítmény 100 W

Az LG RK1 vezeték nélküli módon párosítható egy pár eszközzel

Egyetlen kábel nem zavarja a zenét. Minden tartalom vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül folyik, akár két mobiltelefon, számítógép vagy tabletta. De ez nem az egyetlen módja: Az LG RK1 USB-tárolót is csatlakoztathat vagy kedvenc rádióállomását akár 50 különböző frekvenciájú FM-tunerrel is beállíthatja . Ezen túlmenően az LG RK1 mikrorendszer beépített keskeny LED panelrel rendelkezik, amely a hangszínszabályzóval együtt lehetővé teszi a zenei műfajok, például a Rock, a Pop vagy a Jazz lejátszási módjának beállítását.  

Paraméterek

Rádió

Előbeállítások száma 50 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 100 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 266 mm
Lejátszó magassága 962 mm
Lejátszó mélysége 294 mm
Kód:  JLG203a1
Termékszám:  RK1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20