Oldal frissítése

LG PH4 fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG PH4 fekete

Élvezze kedvenc zenéit bárhol és bármikor! Az LG PH4 pontosan az a hangszóró, amelyet nem lehet kihagyni. Nagyszerű és tiszta hangzással rendelkezik és kiemeli a surround hangzást. Kis mérete ellenére hihetetlen élményt biztosít zenehallgatás közben. A hangszórót fénycsík veszi körül, amely nem csak a hangulat fokozására szolgál. A hangszóró fénye finoman kiemeli annak szükségességét, hogy töltse fel az akkumulátort. A világítás állíthatósága biztosítja, hogy fény nem fogja Önt zavarni.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth
  • Kiváló hangzás, amely támogatja a surround hangzást
  • Alkalmazható telefonáláshoz is
  • Nagy ellenállás az időjárással és vízzel szemben
  • Az akkumulátor élettartama eléri akár a 10 órát is
 

Hordozható hangszóró szabadtéri szórakozáshoz?

A Bluetooth kapcsolat már nem annyira meglepő, így az LG PH4 egyéb funkciókat is tartalmaz. A PH4 ellenáll az időjárásnak, és így alkalmas kültéri használatra. A fröccsenő víz sem okoz problémát, tehát a szabadtéri medencében sem kell semmi másra összpontosítania, mint hogy a zene milyen kiválóan hallható. Az abszolút kényelem érdekében tartalmaz egy praktikus szíjat, amelyet bármikor és bárhol a hangszóróra szerelhet.

 

Többfunkciós audiorendszer

Hogyan lehet a vezeték nélküli kapcsolatot még jobbá tenni? Az LG még erre a kérdésre is ad választ. Lehetővé teszi a kapcsolatot nem csak egy, hanem akár két telefon számára is. Ez lehetőséget ad a zene kiválasztására egy másik személy számára. Ez még nem minden. Amikor bejövő hívás érkezik, a zene leáll, és bekapcsol a beépített mikrofon. Miután a hívást befejezte, pontosan ott folytathatja, ahol abbahagyta. Hála az AUX bemenetnek egy MP3 vagy CD-lejátszót is csatlakoztathat.

 
 
Kód:  JLG5015e3
Termékszám:  PH4.AEUSLLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05