Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LG PF50KS

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG PF50KS


LG PF50KS hordozható DLP projektor

Már belefáradtál abba, hogy kis képátlójú képernyőn nézed a műsorokat, a legjobb filmeket és sportközvetítéseket pedig szeretnéd 100" képátlós kijelzőn élvezni? Nos, ebben abszolút egyetértünk veled, éppen ezért az LG PF50KS hordozható DLP projektor a megfelelő választás számodra.


DLP

Kivetítés technológiája

Full HD

Natív felbontás

600 lm

Fényerő


LG hordozható DLP projektor

Kis méretek

Az LG PF50KS hordozható DLP projektor ideális az utazáshoz is. 170 × 170 × 49 mm-es méretével garantáltan nem jelent nehézséget, hiszen könnyedén elfér egy hátizsákban a laptop mellett.


Felejtsd el a kábeleket

A visszafordíthatatlanul összegabalyodott kábelek minden tárgyalóterem és számítógépes iroda tipikus ismertetőjegyei. Azonban az LG PF50KS projektorral nem szükséges emiatt aggódnod. Egy körülbelül 2,5 órás üzemidejű beépített akkumulátor táplálja, amely támogatja a vezeték nélküli streamelést is.

LG hordozható DLP projektor


Full HD felbontás

A régebbi projektorok általában HD felbontással rendelkeznek. Azonban ez a mai modern világban már csekélynek bizonyul. Az ettől jobb Full HD felbontás még egy szakavatatlan személy számára is első pillantásra jelentősen különbözik HD társától. Emellett manapság az összes film és televíziós adás ebben a felbontásban elérhető. A továbbfejlesztett képminőség valóban lenyűgöző.


LG DLP projektor

Streamelés

A projektor bővelkedik a modern technológia nyújtotta előnyökben. Képes a mobiltelefonos alkalmazások streamelésére, Bluetooth kapcsolatot kínál a hangszórók csatlakoztatásához illetve támogatja az MHL és MiraCast technológiákat is. A WebOS 4.0 gondoskodik a támogatott alkalmazások telepítéséről.


Kép forrás USB-ről

Szeretnél kivetíteni valamit a projektorra? Az elérhető USB portok segítségével még a laptopra sem lesz szükséged hozzá. Továbbá a portok egyike USB-C típusú, amely mindenképpen előnyös az elkövetkezendő időszakot illetően.
Egyszerűen csak csatlakoztasd a pendrive-ot, hiszen a beépített lejátszó nem csak az Office dokumentumokat képes megjeleníteni, hanem a képeket is a filmek mellett.

LG Projektor

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



LG projektor

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


30 000 órás meghosszabbított élettartam

A LED egy rendkívül gazdaságos, ugyanakkor erőteljes kép forrás. 20 évig napi 4 órás használatra elegendő az élettartama.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Méretarányok 16:9, 4:3
Kontraszt 100 000:1

Vetítési távolság

Minimális képátló 63,5 cm (25 ")
Maximális képátló 254 cm (100 ")

Technológia

Fényforrás LED
Fényerő 600 ANSI lm (480 ISO lm)
Élettartam 30 000 óra (1 250 nap)
Zajszint 30 dB
Maximális fogyasztás 65 W

Csatlakozás

Csatlakozás HDMI 1.4, USB-C
HDMI 2 db
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Bluetooth

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB, USB-C, LAN

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció Zoom, Miracast, Elemes, USB töltés
Felszerelés Hangszórók, Integrált akkumulátor, Bluetooth

Méretek

Szélesség 17 cm
Magasság 4,9 cm
Mélység 17 cm
Tömeg 1 kg
Kód:  WK6010q1
Termékszám:  PF50KS.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15