Oldal frissítése

LG OM4560

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG OM4560

A stílusos és kompakt minirendszer nagy teljesítményt és számos funkciót kínál. Táncolj és szórakozz barátaiddal miközben a legjobb dalokat éneklitek a karaoke funkció segítségével. Hogy a lehető legjobban érezhesd a ritmust, a dinamikus és mély basszus adja a lüktetést. A zenét látványos többszínű háttérvilágítás kíséri.

legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű és kompakt rendszer kis terekhez (minden egyben)
  • Sokféle lejátszás (CD, USB, 3,5 mm-es és RCA bemenet, Bluetooth)
  • Karaoke funkció
  • Vezetékes és vezeték nélküli térbeli hangzás
  • Legfeljebb 3 eszköz csatlakoztatása Bluetooth-al + vezérlő alkalmazás
  • Több színű háttérvilágítás és folyamatos lejátszás (Auto DJ) a party hangulat érdekében

A zene & a hangod

Énekelj el bármit! A Voice Canceller elhalkítja az eredeti éneket, így mindenki a te hangodat fogja hallani. A Key Changer úgy állítja be a dal hangmagasságát, ahogy az a leginkább illik a hangodhoz. Példuál lentebb, vagy fentebb viheted a hangmagasságot, így mindig biztos lehetsz abban, hogy az összes hangot ki tudod majd énekelni. A minirendszerhez gyakorlatilag bármilyen zenei eszközt csatlakoztathatsz a fejhallgató vagy RCA kimeneten keresztül. Képes CD-k lejátszására, valamint USB-n keresztül átvitt fájlok lejátszására is.  A Bluetooth segítségével a mobiltelefonodon tárolt zenéid is le tudod játszani. 

Zene több forrásból

A Multi Connectivity Option funkcióval bármilyen zenei eszközt csatlakoztathatsz, ami rendelkezik mikrofon kimenettel. Csupán csatlakoztatnod kell és már szólhat is a zene. Akár 3,5 mm-es jack-en, RCA JACK-en, vagy USB-n keresztül. A party akkor kezdődik ha beindul a zene. Ha a rendszer nem üzemel, de Bluetooth-on keresztül zenét küldesz rá, a minirendszer bekapcsol és lejátsza a zenét.

 

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 50 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 220 W
Kód:  JLG205k
Termékszám:  OM4560
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05