Oldal frissítése

LG OLED65E6V 65" 4K OLED TV

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG OLED65E6V 65" 4K OLED TV

LG Signature OLED
 

Ismerd meg a jövő televízióját, mely a legjobb OLED technológia.

Festés üvegre

Ultra-vékony OLED panel vastagsága mindössze 2,57 mm átlátszó üveglap borítással, először a piacon. Kivételes OLED TV design, az LG védjegye garantálja a kiváló képminőséget

SoundBar állvány

Az LG OLED TV egy rendkívül elegáns állványt kapott, amely beépített, SoundBar Harman / Kardon. hangszórót rejt. Hibátlan hangminőséget nyújt füleidnek, emellett a SoundBar előre irányítja a hangot. Élvezd a gazdag, mély hangot, minden jelenetben.

OLED HDR

Gyönyörködjön a csillagos égbolt szépségeiben LG OLED 4K TV képernyőjén. A képminőséget az OLED HDR technológia garantálja, amely egyszerre a Dolby Vision és az Ultra HD Premium képminőségét is biztosítja. Az LG OLED 4K TV segítségével a fényerő 20 fokozatban állítható, így sötét és világos képek esetén egyaránt látszik minden részlet.

ULTRA HD PREMIUM Új sztenderd a televíziózásban

Nem minden 4K TV egyforma. Az ULTRA HD PREMIUM minősítés garantálja, hogy a készülék kép- és hangminősége minden tekintetben megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Az OLED TV kiváló alapot biztosít a technológia érvényesüléséhez, tökéletes eszköztárat kínálva az ULTRA HD Premium tévézéshez.

Dolby Vision – miért számít?

Az LG OLED HDR a Dolby Vision technológiát is támogatja, amellyel garantált az élénkebb és élesebb képminőség, illetve a jobb kontrasztarány, a meghökkentően gyönyörű színek mellett. Biztos lehet benne, hogy a rengeteg új Dolby Vision technológiával rendelkező tartalmat úgy adja vissza készüléke, ahogy azt az alkotók megálmodták.

Az univerzum szépsége az OLED BLACK által

„„Az LG OLED TV képes visszaadni a legmélyebb fekete árnyalatokat is, és így a lehető legjobb készülék a nemrégiben beharangozott NASA TV UHD adásának közvetítéséhez, sokkal közelebb hozva a nézőket az űrutazás élményének valósághű átéléséhez.” “

- Harmonic, a NASA hivatalos partnere, a NASA TV UHD csatornaindítási projektben -

LG OLED TV – a tökéletes választás Netflixhez

Élvezze a Netflix 4K tartalmakat LG OLED TV készülékével az LG webOS 3.0 platformján keresztül.

* A szolgáltatás igénybevételéhez regisztrációra van szükség.Az UltraHD szolgáltatás igénybevétele a Netflix előfizetéstől, az internet sebességétől, a hardver hátterétől és a rendelkezésre álló tartalmaktól függ.

Végtelen kontrasztarány

A csillagok a szurokfekete égbolton ragyognak a legfényesebben. Ilyen, végtelen kontrasztarány és tökéletes fekete jellemző az LG OLED 4K TV-kre is, amelyek képesek teljesen kikapcsolni minden egyes pixelüket.

Pixelenként vezérelt fényerő

AZ LG OLED 4K TV pixelei önmaguktól kapcsolnak be és ki, tökéletes sötétséget biztosítva, amelyben a tökéletes színek szinte életre kelnek. Mivel nincs többé szükség háttérvilágító panelre, kialakítása, minimalista felépítésével lélegzetelállítóan szép.

Ezt a minőségi feltételt semmilyen más TV nem fogja tudni még csak meg sem közelíteni.

Tökéletes színek

A tökéletes szín azt jelentik, hogy a színek torzításmentesen, élethűen jelennek meg. Az LG OLED TV széles palettán, részletes kidolgozottsággal és pontos színképzéssel jeleníti meg a színeket. Lássa a világot valósághűbb és mélyebb árnyalatokban, miközben a rejtett szépség életre kel

Harman Kardon® hangzás

Mivel a tökéletes képminőségnek általában első osztályú hangminőséggel kell párosulnia, az LG OLED 4K TV-k Harman Kardon® tervezésű hangrendszerrel kaphatóak. Fokozza még tovább a prémium televíziózás élményét a rendkívüli gondossággal megtervezett Harman Kardon® hangrendszernek köszönhetően.

webOS 3.0
 

webOS 3.0

Az LG Smart TV webOS 3.0 operációs rendszer tovább egyszerűsíti az okos funkciók használatát, hogy igénybevételük egyedülálló és izgalmas élményt nyújtson. Önnek csupán egy feladata maradt: lazítson, mivel a webOS 3.0 még kellemesebbé teszi a tévézést.

Magic Remote
 

Mágikus távirányító

A mozgásérzékelős távirányító mindent egyidőben működtet a televízión és a vevőegységen a hang- és csatorna szabályozó révén. Vegye kezébe az irányítást az új, még kényelmesebb távirányítóval! Töltsön kevesebb időt kereséssel és többet a tartalmak és szolgáltatások megtekintésével!

Magic Zoom
 

Magic Zoom

A Magic Zoom (nagyítás) révén felnagyítható az éppen nézett tartalom a képernyőn. A távirányító Zoom (nagyítás) gombjának megnyomásával az adott jelenet egy-egy részlete felnagyítódik.

Magic Mobile Connection
 

Magic Mobile Connection

A Magic Mobile Connection lehetővé teszi az okostelefonon tárolt tartalomak megosztását és annak megtekintését a televízión is. Mi több, csupán Wi-Fi csatlakozásra van szükség és máris élvezhetik zenéiket, videóikat, vagy akár alkalmazásaikat is a széles képernyőn is.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
3D támogatás Passzív 3D

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146,1 cm
Magasság 89,3 cm
Mélység 20 cm
Magasság talp nélkül 89,3 cm
Mélység talp nélkül 5,67 cm
Tömeg 24,8 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK608t7
Termékszám:  OLED65E6V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20