Oldal frissítése

LG LAS750M

4,5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG LAS750M

GOOGLE CAST

Google Cast

USIC Flow sorozat egy beépített funkció a Google Cast, amely lehetővé teszi, hogy át zenét a személyes eszközt a hangszórók keresztül népszerű alkalmazások, mint a Pandora, a Google Play Zene és NPR One. Akkor át tartalmakat a telefon vagy tabletta futó Android, iPhone, iPad és a Mac, egy laptop a Windows vagy Chromebook.

* Android, Google Play, a Google Cast és a Google Cast szimbólum a Google Inc. védjegyei
* Szolgáltatók, tartalom lehet a különböző régiók és országok változhat, és előzetes értesítés nélkül változhatnak.

AUDIO streaming szolgáltatás

AUDIO streaming szolgáltatás

A lejátszó LG Intelligens All-in-one Music Player segítségével hozzáférhet a legújabb zenei streaming, mint a Spotify, Deezer, a Napster és TuneIn.

* Szolgáltatók, tartalom lehet a különböző régiók és országok változhat, és előzetes értesítés nélkül változhatnak.

AUTOMATIKUS zenélés TECHNOLOGY LG RANGE-OF-FLOW

AUTOMATIKUS zenélés TECHNOLOGY LG RANGE-OF-FLOW

Csak, hogy az eszköz a zene áramlását. A technológia, az LG tartomány-of-Flow ™ zenei Flow elvégezze az automatikus szinkronizálás és a zenét tárolt intelligens készülékek.

MODE HÁZIMOZI

MODE HÁZIMOZI

Ha azt szeretnénk, hogy élvezze a házimozi élményt, csak add meg a hálózati rendszer SoundBar LG Zene Flow és nem szinkronizálhatja vezeték nélküli hangszórók LG Zene Flow.

MODE több szobás

MODE több szobás

A hangszórók más helyiségekben helyezkednek el az igényektől függően lehet játszani azonos vagy különböző zenét. Szinkronizálás hangszóró "multi-room", és ugyanazt a számot játszom minden szobában.

HD zenelejátszás

HD zenelejátszás

Ön tudja játszani a zenét bármilyen forrásból származó, beleértve a zenei fájlokat a 24-bit / 192 kHz-es HD, mint a FLAC, WAV, AIFF és Apple Lossless. Az LG Zene Flow lehet zökkenőmentesen az otthon megosztani nagy fájlokat, leállás nélkül.

HOME CHAT

HOME CHAT

Hazafelé, hogy küldjön egy SMS-t, hogy a hangszóró és a zene lesz az érkezés után készen áll a játékra. Egyszerű és szórakoztató kommunikáció akkor egy automatikus időzítő vagy riasztó, és még kap az ajánlott számokat hallgatni kihűlni.

zökkenőmentes hálózati

zökkenőmentes hálózati

Ötvözi technológia meshových hálózatok és kétsávos Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz) rendszer biztosítja LG Zene Flow stabil és megbízható kapcsolatot, amely nem marad le egyetlen megjegyzés.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Vezeték nélküli funkciók Wi-Fi
Kód:  JLG500b7l
Termékszám:  LAS750M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15