Oldal frissítése

LG LAS454B hangfal

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG LAS454B hangfal

Tuningolja fel tévéje hangját az LG Soundbar LAS545B 300 wattos 2.1-es vezeték nélküli hangszóróival! A Soundbar rendszer 200 wattos, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik a mélyebb hangok kiemelése érdekében, így  a filmeket, TV show-kat és a zenét a legkiválóbb hangminőségben élvezheti. TV vagy bármely lejátszó csatlakoztatható a digitális optikai bemenethez vagy klasszikus 3,5 mm-es audio jack-kel, így univerzálisan alkalmas minden háztartási elektronikai eszköz megszólaltatására, pl.zenét vezeték nélkül okostelefonról vagy tabletről hallgathat. Hála a Bluetooth-nak bárhova helyezheti a hangszórót és nincs szükség vezetékekre sem!

Legfontosabb jellemzők

  • Soundbar 2.1 csatornás hanggal
  • Bővíti a hang élvezetét filmeknél és tévéműsoroknál
  • Dekódolja a Dolby Digital-t, DTS-t és LCPM-t
  • Zenékhez Bluetooth
  • Automatikus hangerő-szabályozás
  • Vezeték nélküli aktív mélynyomó, basszus bárhonnan

Automata hangbeállítás

A hang bizonyos programoknál vagy filmeknél néha túlzottan ingadozik, és hirtelen túl erős (pl robbanások). Ezért az LG megalkotta a SoundBar Auto Sound Engine-t, amely biztosítja a tiszta, szélessávú audio hangot, kiváló minőségben, bármilyen hangerőn.

Digitális hang

Ez az audió rendszer képes térhatású hang kiadására optikai bemenetén keresztül. Zökkenőmentesen dekódolja a Dolby Digital jelet, a film rajongók kedvenc DTS hangját, amely kiterjeszti a látványt teljes audio hangulattal.

Fali konzol

Néha a legjobb megoldás az LG Soundbar elhelyezésére, ha direkt a TV alá helyezzük a falon, ha már a TV amúgy is a falra van felszerelve. Szerencsére ehhez is találunk a csomagban kézhezálló felszerelési anyagot.

 

 

 

 
 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai
Kód:  JLG500b7g3
Termékszám:  LAS454B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20