Oldal frissítése

LG KVN6403AF

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG KVN6403AF

Indukciós főzőlap LG KVN6403AF modern és funkcionális berendezés zökkenőmentes ételek elkészítése. Négy főzőlapok a klasszikus elrendezés jellemző a Booster, hiányzó időzítő vagy akár maradék hő kijelző. Működtethető érintőgombok csúszka kommunikál világító piros mutatókkal.

legfontosabb jellemzői

  • Hatékony indukciós technológia
  • Booster hirtelen jelentkező teljesítmény
  • Egyszerű vezérlés touch technológia csúszka
  • Stop & Go funkcióval rövid megálló melegítő
  • Gyermekzár letiltja a nem kívánt indítás

Modern indukciós technológia

Az indukciós technológia számos előnyt kínál. Főzés zónák felmelegíti csak akkor épül egy főzőedény. Ha az edényt eltávolítják, a zóna automatikusan kikapcsol. Főzőfelület nem éri el a magas hőmérséklet, így a kiömlött étel bárhol nepřipečou és letörölheti rövid. Ez biztosítja, hogy az ellátás mindig tökéletesen tiszta. Ez a leggazdaságosabb főzés kevesebb energiával, mint más típusú főzőlap és a hőleadás csak néhány százalék. 

Biztonságosan és várakozás nélkül

Az extra Booster elérése gyors melegítéssel egy rövid időre. Hogy lerövidíti a várakozási minimálisra, így, hogy az idő is hatékonyabban használhatók. Megszólalt a postafiókot, majd főzni? Nem pánik, használja ezt a funkciót a Stop & Go gyors leállítása és újraindítása zónában. A fedélzeten van ellátva maradék hő kijelző, amelyen keresztül lehet látni, hogy a panel még forró. Használja például a hő már főtt ételt. A gyermekes családok értékelni fogják a gyermek palotáját, ami után blokkolja a lehetőséget, hogy aktiválja a vezérlőkártya. Tehát nincs szándékos használatát a főzési zóna és egyéb kisebb beállításokat kíváncsi.

további információk

funkció
Booster (gyors melegítéssel)
Gyermekzár
A maradék hő kijelző
Stop & Go funkció a gyors leállítása és újraindítása zóna
Timer (időzítő)
Kimutatása edények

4 főzőlap
2 x 160 mm - 1400/1800 W kiemelés
2 x 200 mm - 2100 W / 2500 W kiemelés

méretek
Méretek (szélesség x magasság): 590 × 520 × 53 mm
Méretek a telepítéshez (Sz × Mé × Ma): 560 × 490 × 53 mm

Kód:  FAP1563a
Termékszám:  KVN6403AF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15