Oldal frissítése

LG K41S

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG K41S

A(z) LG K41S készülék esetében azonnal egyértelmű, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A négy kamera jóvoltából elképesztő fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. A memória kapacitása 3 GB. Teljesítménye szempontjából kezdők számára ajánlott. A(z) LG K41S mobilt jókora kapacitású 4000 mAh akkumulátor üzemelteti. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is felszerelték. A(z) LG mobilja LG UX kiegészítést is kapott.

A(z) LG K41S okostelefon főbb jellemzői

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek MT6762 (Helio P22) CPU és 3 GB memória
  • A grafikus chip típusa: PowerVR GE8320
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 13 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 4
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod mobilod
  • A(z) LG mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) LG K41S mobil kijelzője és kamerája

méretű kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget nyújt. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) LG K41S okostelefon modern négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 5Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 13Mpx (f/2) szerfelett elégedett leszel. A gyors autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy kis LED dióda plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes rajongói pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) LG K41S csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így nem foglalják el a memóriakártya helyét. A belső memória mérete könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) LG K41S telefon adatainak biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az ún. OTG ("On The Go") technológia támogatásának hála külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat pedig magától értetődő.

Kód:  LGE2304ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10