Oldal frissítése

LG K40S

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG K40S

A(z) LG K40S készülék esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Úgy tervezték, hogy könnyen elérd a szociális hálókat, a dupla kamerának köszönhetően elképesztő képeket és videókat készíthetsz vele. Kijelzőjének képátlója 6,1", eszerint a nagyobb telefonok közé tartozik. Ez a modell 8 magos MediaTek MT6762 (Helio P22) CPU-t kapott. Memóriakapacitása 2 GB. Erejét tekintve kezdő felhasználók számára ajánlott. A(z) LG K40S telefont 3500 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is ellátták.

A(z) LG K40S okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) LG K40S 6,1" méretű IPS kijelzővel bír, melynek maximális felbontása 1520 × 720
  • MediaTek MT6762 (Helio P22) CPU és 2 GB memória
  • A GPU típusa: PowerVR GE8320
  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM
  • Az NFC lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 2
  • Telefon feloldása arcfelismeréssel

A(z) LG K40S telefon kamerája és képernyője

Ez a hatalmas 6,1" kijelző HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes makulátlanul megjeleníteni. Komoly előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) LG K40S okostelefon dupla hátulsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx nagyon elégedett leszel. Olyan kiváló minőségű fényképek és videókat készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a tükörreflexes fényképezőgépek minőségével. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fotózást. Egy praktikus kis LED dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik rajongói fölöttébb elégedettek lesznek a(z) 13 Mpx felbontású előlapi kamerával. Ez a típus egyetlen széles látószögű lencsét kapott.

A(z) LG K40S nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre 2 SIM kártya is beilleszthető. A belső memória mérete tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) LG K40S telefon adatainak biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedi arcfelismerő technológia lehetővé teszi a telefon villámgyors feloldását PIN-kód vagy minta megadása nélkül. Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásával akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  LGE2302ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15