Oldal frissítése

LG JonOne P5 Graffiti

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG JonOne P5 Graffiti

Az LG az okos elektronika exkluzív darabját fejlesztette ki. A  Music Flow P5 hordozható hangszóró teljesen eredeti design-t kapott. Stílusának köszönhetően nemcsak azt mutathatja meg a világnak, hogy milyen zenét hallgat, hanem azt is amilyet játszik. Az ezüst előlapot díszítő street art stílusú minta biztosan felkelti a figyelmet. Az egyszerű formák és a vezérlés elegáns megoldása, valamint a kompakt méretek az ön kényelmét szolgálják.  A hangszóró kristálytiszta hangzását bárhol élvezheti, mert az mindig kéznél van készen állva arra, hogy varázslatos teljesítményt nyújtson.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli zenei streaming
  • Akár három eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetősége
  • 2 darab hangszóró összekapcsolásának lehetősége
  • LG televízióhoz történő csatlakoztatás lehetősége
  • Hosszú élettartamú akkumulátor
  • Töltés közben is működik
  • A Graffiti modell eredeti designja

Gyors vezeték nélküli kapcsolat

Le tud játszani zenét mobiltelefonról, amelyet könnyen és gyorsan csatlakoztatható  Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ezen túlmenően párhuzamosan akár három készülékkel is rácsatlakozhat a hangszóróra.  Vagy válasszon egy másik megoldást. Az egyedi szabályozás lehetővé teszi, hogy zenéjét 2 összekapcsolt hangszórón keresztül szólaltassa meg, és így az Önt körülvevő teljesebb hangzást élvezhesse. Csatlakoztasson egy darab, vagy egy pár Music Flow P5-öt  kompatibilis LG televízióhoz és élvezze gazdag hangzását TV műsorai közben.

Hosszú élettartamú akkumulátor

A hangszórót úgy tervezték, hogy korlátozás nélkül bárhol, bármikor használni lehessen. Ezért a kompakt méreteken túl kiváló minőségű akkumulátorral is büszkélkedhet. Egyetlen feltöltéssel akár 15 órán át is folyamatosan működtethető. A töltés Micro USB-n keresztül történik és nincs hatással a lejátszott zenére, a kedvenc dallamainak ritmusára, így azokat folyamatosan, megszakítás nélkül élvezheti. Természetesen előnyére szolgál kis súlya is, amely alig haladja meg a fél kilót.

Kód:  JLG5010d32
Termékszám:  ART52
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20