Oldal frissítése

LG Hom-Bot VR64701LVMP

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG Hom-Bot VR64701LVMP

Az LG a tökéletes társ a tisztítás során. A robot porszívó, amely kiemelkedik az intelligens navigációs és térképészeti tér Dual Eye. Minden munka az Ön számára, hogy megtanulják, hogy nagyon gyorsan és hatékonyan. Köszönhetően egyedülálló alakja és egy kiterjesztett oldalsó fogantyúval tisztító kefék a sarkokban nagyon jól (mint a hagyományos robot porszívók kör alakú). Ez egy teljesen automatikus rendszer hatékonyságát akár 94% attól függően, hogy milyen típusú a padlón. Az orientációs vezérlés háromféle módszer navigációs és akadály érzékelő. Szőnyegek tudja leküzdeni a magas és alacsony küszöbű. Beállítható, akár 7 üzemmód porszívózás.

Intelligens technológia Dual Eye

Új egyedülálló technológia intelligens és alapos porszívózás, és még sötétedés után. Segítségével új kamera technológia II-SLAM készülék automatikusan térképek mennyezet, kiszámítja a fény intenzitása és fotózni a szoba minimalizálása céltalan mozgások. Míg a felső kamera pásztázza a mennyezet, az alsó mérési tartomány és felismeri az akadályokat. Mapping Folytatás funkció lehetővé teszi, hogy a tisztább, hogy emlékezzen az utolsó pozícióban, amely beszüntette működését. Ez megakadályozza a szükségtelen megismételni porszívózás már rendezett felületeket.

legfontosabb jellemzői

  • Porszívózás hatékonyságát akár 94%
  • 7 üzemmód porszívózás
  • Az akkumulátor élettartama, amikor porszívózás 100 perc
  • alacsony zajszint
  • Akkumulátor Li-Ion 2200 mAh

Egyszerű és sokoldalú

Könnyen működtethető érintőgombok vagy a távirányítón. Vákuum büszkélkedhet automatikus töltés és dokkoló. Ez hajtja a magas minőségű Li-ion akkumulátor akkumulátor élettartama porszívózás közben 100 perc alatt. Ez használ 0,6 literes tartály egy HEPA szűrő 11 A gazdag kiegészítők tartalmaz 2 ultrafinom mops, 2 db tartalék oldalkefe szűrő cseréje és tisztító eszköz. Vákuum is kínál modern design, piros. A kompakt méret és karcsú ügyesen javasolt, hogy könnyen bejutni a nehezen hozzáférhető helyeken. Továbbá ez szívó nagyon alacsony zajszint, és ezért nyugodtan egyéb tevékenységeket a szobában. A munka édesíti cseh menüt, sőt, ha szükséges, kifejezi a hibát. 

A csomag tartalma:
1 x Robot Porszívó LG Hom-Bot VR64701LVMP1 x Akkumulátor (részben a robot)1 x Főkefe (részben a robot)1 x Bal és jobb oldali kefe (részben a robot)1 x szűrő (részben a robot)1 x Base Vezetékes1 x kefe és tisztító eszköz1 x távirányító2 x Mop1 x mop1 x légszűrő2 x helyettesítés oldalkefe (bal és jobb)

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 2,94 óra
Működési idő 98,04 perc

Porszívó típus

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 60 dB
Kód:  ELG100e
Termékszám:  VR64701LVMP.APVQECZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05