Oldal frissítése

LG GBB72PZEFN

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG GBB72PZEFN

 

Lepd meg az érzékeid

Az élelmiszer optimális tárolására és a frissességük hosszú ideig tartó megőrzésére készült az  LG GBB72PZEFN kombinált hűtőszekrény. A NatureFRESH technológia meghosszabbítja az élelmiszerek tartósságát a típusutól függően. Forradalmi a lineáris invereteres komperesszor 10 éves jótállással, mely akár 32 % energiát is megspórol.  A fém érintőképernyős kijelző, a fémmel díszített polcok Platinu Silver színkialakításban csak kibővítik a hűtő modern kinézetét.


Az LG GBB72PZEFN kombinált hűtőszekrény főbb jellemzői 

  • LG GBB72PZEFN  kombinált hűtőszekrény / fagyasztó Platinum Silver kialakításban
  • NaturFRESCH technológia FreshBalancer és Fresh Converter fiókokkal
  • Forradalmi invereteres lineáris kompersszor
  • A polcok fém díszítése 
  • Smart Diagnosis a gondok megoldására

Fresh Balancer fiók

A FRESH Balancer fiók optimális páratartalmat tart fenn a speciális kialakításnak köszönhetően. A csúsztatható állítóval olyan módot választhatsz, amely ideális feltételeket teremt a friss gyümölcs vagy zöldség hosszú távú tárolására.


Fresh Converter fiók

Minden élelmiszernek más hőmérsékletre van szüksége a  frissesség fenntartása érdekében. Az LG megoldotta ezt a problémát a hűtőszekrények FRESH Converterrel, amely lehetővé teszi az optimális hőmérséklet beállítását a friss hús, hal vagy zöldség tárolásához a választóval.


Egységes hűtés

A LINEARCooling funkció az inverteres lineáris kompresszorral állandó hőmérsékletet tart fenn a hűtőszekrényben, lehetővé téve az ételek számára, hogy sokkal hosszabb ideig maradjanak frissek. A pontos hőmérsékletszabályozás, miközben minimalizálja az ingadozásokat, pozitív hatással van a tárolt élelmiszerek minőségére, és megőrzi természetes alakjukat és ízüket.

DoorCooling technológia

A készülék elején speciális szellőzőnyílások vannak, amelyek elősegítik a levegő jobb áramlását a hűtőszekrényben, lehetővé téve a gyorsabb hűtést és a hőmérséklet egyenletes tartását. Ez a kifinomult rendszer biztosítja, hogy az élelmiszerek megőrizzék tartós frissességüket és  természetes ízüket.


Palacktartó

A hűtőszekrény belseje praktikus bortartóval van ellátva, elegáns kivitelben, amely akár 5 palack biztonságos elhelyezését is lehetővé teszi.


A nagy edények egyszerű tárolása

Az összecsukható polc több helyet biztosít a nagyobb edényeknek. Most már nem jelent problémát a magas és terjedelmes fazekak hűtőszekrénybe helyezése.

A funkcionalitás és az elegáns formatervezés ötvözete

Az LG GBB72PZEFN kombinált hűtőszekrény első látásra elegáns, minimalista kialakítású, modern rozsdamentes acélból készül . A hűtő- és fagyasztórész kinyitása ötletesen megoldható téglalap alakú zseb behelyezésével. A hűtőszekrény belseje energiatakarékos Soft LED világítással van felszerelve, amelynek köszönhetően mindig tökéletes áttekintést kapsz a tárolt ételekről.


LG lineáris kompresszor 10 éves garanciával


Az LG GBB72PZEFN hűtőszekrény középpontja az LG inverteres lineáris kompresszora, amely sokkal csendesebb, tartósabb és gazdaságosabb, mint a szokásos kompresszorok. A gyártó tisztában van termékének minőségével, ezért  10 éves garanciát nyújt a kompresszorára.


Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Hűtőszekrény energetikai paraméterei

Hűtőszekrény energiaosztálya D
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása 215 kWh/annum
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya C

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa Kombinált
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben Lent
Hűtőszekrény modell típusa Szabadon álló modell

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény tulajdonságai Kijelző, LED világítás, Antibakteriális tömítés, Nyaralási mód, Nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás
Hűtőszekrény hűtése és fagyasztása Zero zone
Hűtőszekrény speciális funkciói Total No Frost, Multi-AirFlow, Door Cooling+, Linear Cooling, Zero Clearance, Fresh Balancer, Fresh Converter, Moist Balance Crisper
Hűtőszekrény hőmérsékletének vezérlése és szabályozása Elektronikus
Hűtőszekrény ajtajának megfordítása igen
Hűtőszekrény nyitási iránya Választható nyitási irány
Hűtőszekrény klímaosztály SN, N, ST, T

Hűtőszekrény csatlakoztatása és kompatibilitás

Hűtőszekrény okos funkciói Smart Diagnosis™

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata 384 l
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt 14 kg

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe Ezüst

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága 203 cm

Hűtőszekrény tömege

Hűtőszekrény tömege 81 kg
Kód:  LGCHL021
Termékszám:  GBB72PZEFN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20